De Luister Tip een optreden van Oliver Pesch

Stad als Podium en Heerlijk Harderwijk slaan de handen ineen voor een reeks muzikale middagen bij het Toeristisch Informatie Punt. Sluit je weekend af in de huiskamer van Harderwijk met een liveoptreden van getalenteerde singer-songwriters, onder het genot van een drankje. 

Op 2 april kun je genieten van een optreden van Oliver Pesch!

Oliver Pesch brengt zijn inventieve versie van West Coast/americana naar Nederland. Pesch’ frisse, kien uitgedachte songs klinken op plaat én live toegankelijk en overtuigend. Met zijn 2e single ‘Shelly’ scoort Pesch een ‘Topsong’ op NPO Radio 2 en is frequent te horen op 3fm en Radio Veronica. Smaakbepalende DJ’s als Rob Stenders en Leo Blokhuis noemen hem dan ook als veelbelovend talent.

In 2019 studeerde Pesch af aan de Tilburgse Rockacademie. Met zijn levendige, doordachte en zeer gedetailleerde liedjes schrijft hij voor de muziekliefhebber die op zoek is naar meer diepgang. Als Jong Talent won hij de Kunstbende-editie 2016 waarna hij optrad op verschillende Nederlandse evenementen waaronder Horizontoer, Kaderock, Festival Mundial en in theaters als TivoliVredenburg, 013, Paard van Troje, Bird en Luxor Arnhem. Sinds 2018 toert hij door het hele land door de theaters met de voorstelling Imaginarium of Tears, een samenwerking met professor Ad Vingerhoets en beeldend kunstenaar Maurice Mikker.

Met het debuut Kid With The Dice etaleert Pesch zijn talent als verhalenverteller en veelzijdigheid als artiest: ieder liedje kent een frisse invalshoek en stilistische inspiratiebron. De Rotterdamse muzikant begeleidt de luisteraar door de wendingen van het lot binnen zijn eigen familiegeschiedenis (“The Larger Side Of Life”) en de menselijke geschiedenis in zijn algemeenheid (“Mesopotamia”).

Het is duidelijk dat Kid With The Dice het topje van de ijsberg is voor Oliver Pesch. Met de Popronde-selectie – naast shows met Novastar en Danny Vera – gaan we in de nabije toekomst veel meer nieuws horen van dit verbluffende talent.

Aanvang: 16:00 uur
Prijs: gratis
Locatie: Toeristisch Informatie Punt, Markt 1 Harderwijk 

De Luister Tip Oliver Pesch

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info