De kunst MESS SPRMRKT geopend

Zaterdag 27 november om 12.00 uur heeft wethouder Gert Jan Van Noort de kunst MESS SPRMRKT geopend. De kunst MESS SPRMRKT is een mooie plek waar kunst toegankelijk wordt gemaakt voor een breed publiek.

De exposerende kunstenaars exposeren werken die te koop zijn van 3,75 tot 100,00 euro

Er is een zeer gevarieerd aanbod o.a keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, tassen van LPs gemaakt, dichtbundels en mixed media. Je kan je gekochte kunst direct  leuk verpakt mee naar huis nemen . Je kan voor een creatief & uniek cadeau terecht bij de Kunst Mess SPRMRKT open op zaterdag en zondag van 12.00 -1700. De laatste openingsdag is 19 december.

Kunstenaars:
Anneke Kelderman, Rachelle van der Bij, Carla Zegers ,Sonja Butzelaar, Britt Kleiberg, Evelien van Beek, Guido Tuink, Anniek Slingerland, Leony van Schalm, Liz van Moerkerk, Paula Bovenkamp, Shireen Scharrenburg, Kim van den Dulk, Anne Marije Maris, Ans van de Vleuten, Chalak Osman, Henriette van Steeg en de kunstenaars van Leonardo da Vinci.

De kunst MESS SPRMRKT wordt georganiseerd door de culturele broedplaats. De culturele broedplaats de MESS is een unieke plek in Harderwijk, waar de magie van het monumentale pand en het weelderige buitengebied versmelten tot een grote groene creatieve samenleving.

Ze organiseren en ondersteunen kunstprojecten, evenementen op en buiten het MESS-terrein, realiseren kunstprogramma’s met een maatschappelijke waarde, verspreidt kennis door middel van workshops en lezingen, bouwt aan een voedselpodium dat geestelijk en lichamelijk voedt, is een proeftuin voor vernieuwende ondernemers en stimuleert samenwerken en cultureel ondernemerschap.

Kortom, de MESS reikt vanuit kunst en cultuur aan een breed publiek in Harderwijk handvatten aan voor het creëren van een groene / creatieve samenleving voor iedereen.

Kunst MESS SPRMRKT foto Jan van der Kolk
(Wethouder Gert Jan van Noort - foto Jan van der Kolk)