De Hongegatstraat legt de rode loper uit tijdens de 4e Zomermarkt

Tijdens de Zomermarkt van as woensdag 12 augustus, maken de ondernemers in de Hondegatstraat er een groot feest van. 

Sander Pelstra van Ladystyle damesmode is één van de initiatiefnemers; “We maken er woensdag zeker een gezellig boel van. De rode loper gaat uit en er zijn bij de verschillende winkels leuke acties en aanbiedingen. Bij de modewinkels is de opruiming in volle gang. Hét moment dus om nog een leuk item te scoren uit de zomercollectie. Henri Nuyen, zanger/gitarist, zorgt woensdagmiddag voor een gezellige muzikale sfeer. Kortom, écht even de moeite waard om de Hondegatstraat te bezoeken”, aldus de enthousiaste ondernemer.         

Gratis suikerspinnen en schminken voor kinderen

Tijdens de vierde editie van de Zomermarkt in de Binnenstad van Harderwijk, is er weer van alles te beleven. Leuke kraampjes, gezellige terrassen, mooie winkels.

Voor kinderen is er ook van alles te doen tijdens de zomermarkten. Zo staat er een bungee-trampoline. Op de Vischmarkt kunnen kinderen zich gratis laten schmincken. Ook zijn er gratis suikerspinnen te krijgen. De drumband Heelsum verzorgt woensdagavond vanaf 18.00 uur verschillende optredens. 

Kramen op verschillende lokaties in de Binnenstad

De kramen van de Zomermarkt zijn te vinden op de Markt, in de Donkerstraat, de Schoenmakerstraat, de Luttekepoortstraat, de Vischmarkt en op de Boulevard. Bij goed weer duurt de Zomermarkt tot circa 21.00 uur.