De Harderwijkse Oudejaarsconference gaat door!

Op 26 november heeft de overheid in een persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd, maatregelen die van grote invloed zijn op onze branche en organisatie. De situatie geeft theaters wel de ruimte om binnen de kaders programmering aan te blijven bieden. 

Het theater in het Bouw & Infra Park geeft hen de flexibiliteit om met de maatregelen mee te kunnen bewegen, om zo op een veilige manier de continuïteit van de programma enigszins te borgen

Hierdoor kan de Harderwijkse Oudejaarsconference 2021, op andere datum en een ander tijdstip, toch doorgang vinden.

Nieuwe datum
De Harderwijkse Oudejaarsconference 2021 vindt plaats op zondag 19 december om 14.00 uur in Theater Harderwijk.

Vierde editie
Na het succes in 2018, 2019 en 2020 organiseren we alweer de vierde editie van de Harderwijkse Oudejaarsconference. De voorstelling bestaat uit een conference met onderwerpen uit het nieuws van 2021 ondersteund door uitvoerende amateurkunsten uit Harderwijk. Van groot nieuws tot klein nieuws en hoogte- en dieptepunten uit wereld, Nederland én uit Harderwijk.

De organisatie is heel blij dat de Harderwijkse conferencier Tim Smit na zijn succesvolle debuut in 2018 je nu voor de tweede keer meeneemt door het jaar met de voorstelling ‘Dan maar gelukkig...’.

Over de voorstelling
Het is 2021. Het jaar dat begon in een zware lockdown en waar vrijheid ons als een sappige worst werd voorgehouden. Volledig op onszelf aangewezen, vraagt eenieder zich af: wie ben ik? En wat wil ik?

Je kan natuurlijk een life coach raadplegen, maar je kan ook naar de Harderwijkse Oudejaarsconference: 'Dan maar gelukkig...'. Een avondje tot jezelf komen en het jaar relativeren. Van Omtzigt tot Van Schaik, van wateroverschot tot woningtekort en van Peter R. de Vries tot onze eigen Dries.

Een kaartje voor de voorstelling kost € 17,50 en is verkrijgbaar via de website.

Hopelijk tot ziens op de Harderwijkse Oudejaarsconference 2021!  

Tim Smit Harderwijkse Oudejaarsconference 2021