Dè hannah huidcoach van Hierden opent nieuwe salon

Je voelt het meteen als je de nieuwe salon PUUR van Janette Timmer binnen loopt. Rust, kalmte, tijd en aandacht voor jezelf. Warm en uitnodigend, met een grote ligstoel in het midden van de ruimte die lijkt te zeggen, ‘kom zitten, dit heb je verdiend’.

Sinds 2005 heeft Janette haar eigen salon. Tot voor kort aan Zuiderzeestraatweg 116, over een paar dagen, op zaterdag 25 augustus, opent ze haar nieuwe salon, aan Zuiderzeestraatweg 147.

Ze begon veertien jaar geleden als schoonheidsspecialiste, inmiddels is ze specialist in huidverbetering. “Ik genoot ervan te zorgen voor ontspanning, mensen te masseren en van het geven van deelbehandelingen als ontharen of epileren. Maar ik wilde meer. Ik wilde niet alleen een huid schoonmaken en verzorgen, ik zag ook dat een huid verbeterd kon worden.”

Er volgden verschillende cursussen en trainingen en inmiddels is Timmer huidcoach. Ze gebruikt daarbij het vijfstappenplan van hannah Skin Improvement. “Reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen”, aldus een enthousiaste huidcoach. “Met name de bindweefselmassage is heel belangrijk in dat stappenplan.”

En ze ziet bij iedere cliënt weer resultaat. “Want elke huid is met die bindweefselmassage te verbeteren.”

Naast huidverbetering, biedt Janette ook behandelingen voor definitieve ontharing aan en is ze pedicure.

Net voor de Kerst begon ze met de bouw van de nieuwe salon. De laatste belettering wordt geplakt, de laatste producten moeten nog op het schap, maar de uitstraling klopt al helemaal. Bij een nieuwe salon horen natuurlijk ook nieuwe producten. “Ik ga werken met het product Juliette Armand, ook van de hannah-lijn. Dat product gaat bij de tweede stap uit het stappenplan, de peeling, net wat dieper de huid in en werkt net wat intensiever. Ik ben er heel enthousiast over.”  

Voor alle geïnteresseerden is er zaterdag 25 augustus open huis. Van drie uur ’s middags tot zes uur ’s avonds bent u van harte welkom om te komen kijken in de nieuwe salon. “Er zijn leuke prijzen te winnen, ik geef tijdens de opening tien procent korting op alle producten. Ook geef ik tien procent korting op een afspraak, als je die tijdens de opening maakt.”

Meer weten over PUUR aandacht voor jezelf? Kijk dan even op www.puuraandachtvoorjezelf.nl   

Foto Puur Huidverbetering Schoonheidssalon in Hierden Harderwijk

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info