De Grote VVOG nieuwbouwloterij is gestart

VVOG Harderwijk is weer gestart met één van de acties om de nieuwbouwplannen van de club verder te realiseren. Deze week is de nieuwbouwloterij van start gegaan.

De trekking is op 4 juni tijdens het grote slotfeest van dit seizoen

Nieuwbouw loterij VVOG Harderwijk

Dit jaar kiezen ze voor en nieuwe opzet, namelijk online! Dat heeft een aantal voordelen. Kinderen hoeven niet meer met lotenboekjes en geld langs de deur. Ouders, seniorenspelers, vrijwilligers, supporters en sponsors kunnen nu eenvoudig online loten kopen en verkopen. Dat kan via de speciale QR code of via een links die de leden digitaal gaan verspreiden. Zo kan iedereen die dit wil nu eenvoudig loten kopen en ben je er niet meer afhankelijk van of iemand aan je deur komt.
 
Vanwege deze bijzonder editie hebben zijn er in samenwerking met de sponsors ook extra gave prijzen geregeld, zoals een voetbalreis voor 2 personen incl. vlucht en overnachting, een Cortina fiets, een dinerbon, een horloge, Ray Ban zonnebril en vele andere gave prijzen. Voor het best verkopende team ligt ook een mooie prijs te wachten.   

Eerdere acties hebben er aan bijgedragen dat VVOG Harderwijk nieuwe kleedkamers hebben kunnen bouwen, het terras kunnen uitbreiden en de kantine hebben kunnen verbouwen. Om de rest van de accommodatie, zoals een nieuwe tribune te kunnen bouwen hoopt de vereniging weer te kunnen rekenen op steun van uit de gemeenschap.

Met het kopen van loten steun je niet alleen VVOG, maar ook voor Support Casper (stichting Overleven met alvleesklierkanker), want na de veiling die dit jaar op 4 november zal worden gehouden, doneert de vereniging weer een mooi bedrag van de loterij- en veilinginkomsten aan dit goede doel.

Prijzen

Nieuwbouw loterij VVOG Harderwijk