De Drakenbootrace 2024

De commissie fundraising van JCI Noord-West Veluwe heeft vol trots aangekondigd dat zij dit jaar Stichting Jelte zullen ondersteunen als hun goede doel van 2024. Als onderdeel van deze samenwerking organiseert JCI een reeks evenementen, waarvan de iconische Drakenbootrace het hoogtepunt zal zijn.

De Drakenbootrace

De Drakenbootrace biedt een geweldige gelegenheid voor teams om samen te komen en te genieten van een dag vol sportiviteit, samenwerking en plezier. Maar waarom zouden jullie dit event niet moeten missen? Hier zijn vijf redenen:
  • Teambuilding: Versterk de banden tussen collega’s door samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Een dag op het water zal het teamgevoel en de samenwerking binnen je bedrijf bevorderen.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere bedrijven en professionals uit verschillende sectoren. Breid je netwerk uit en ontdek nieuwe zakelijke kansen.
  • Gezonde competitie: Stimuleer een gezonde dosis competitie onder je medewerkers. Dit kan de motivatie en het enthousiasme binnen het team verhogen.
  • Positief bedrijfsimago: Toon je betrokkenheid bij lokale evenementen en draag bij aan de gemeenschap. Dit zal het imago van je bedrijf een positieve boost geven.
  • Leuke dag uit: Geniet van een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Een goede balans tussen werk en ontspanning is essentieel voor tevreden en productieve medewerkers.
"Als commissie zijn we trots om onze steun te verlenen aan Stichting Jelte en hun belangrijke werk," aldus Kelly Brandhorst, voorzitter van de commissie fundraising van JCI Noord-West Veluwe. "De Drakenbootrace biedt niet alleen een geweldige kans voor teambuilding, maar stelt ons ook in staat om samen iets terug te geven aan de gemeenschap."

De Drakenbootrace vindt dit jaar plaats op 31 augustus in de Haven van Harderwijk. Voor meer informatie over deelname en sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Kelly Brandhorst via [email protected] of de mogelijkheden bekijken via de website.

Stichting Jelte
Stichting Jelte zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen met een niet-aangeboren hersenletsel. Door de steun van JCI hopen we niet alleen het bewustzijn te vergroten, maar ook concrete steun te bieden aan deze prachtige organisatie.

Jaarlijks lopen ruim 19.000 kinderen en jongeren hersenletsel op; niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is de belangrijkste doodsoorzaak bij kinderen en jongeren en heeft vaak levenslange gevolgen. Stichting Jelte heeft in de afgelopen jaren tientallen kinderen geholpen door hen de Amerikaanse therapiemethodes aan te bieden, waar mogelijk gratis en anders tegen een geringe bijdrage.

Stichting Jelte stond aan de wieg van Zorgboerderij en Therapiecentrum De Roode Draak en heeft ervoor gezorgd dat Nederlandse therapeuten scholing konden volgen in Amerika. Door de steun van JCI hopen we niet alleen {het} bewustzijn te vergroten, maar ook concrete steun te bieden aan deze prachtige organisatie.

Steun JCI Noord-West Veluwe dit jaar door deel te nemen of te sponsoren, al mogelijk vanaf €75,-. Er zijn ook mogelijkheden voor verschillende maatwerkpakketten. Neem contact op met Kelly Brandhorst via [email protected] of via de website.

Wanneer: 31 augustus 2024 van 12.00 tot 18.00 uur
Waar: Haven van Harderwijk
www.hk-drakenbootrace.nl

Klaassen Bedrijfstextiel

Adresgegevens

Nobelstraat 21
3846 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-421234

Openingstijden

Ma 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 12.30 - 13.00 - 16.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info