De beste slaapkamerkasten volledig op maat gemaakt

Bij Beddenspecialist Den Herder in Harderwijk hebben wij al bijna 20 jaar dé afdeling voor het maken van linnenkasten, slaapkamerkasten en kledingkasten op maat.

Uniek Design, Hoge Kwaliteit, Nette Prijs

Wilt u uw slaapkamer voorzien van een prachtige maatwerk kast? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en kom in gesprek met ons.

In 5 Stappen Uw Kast Op Maat

Bij den Herder geloven we in een persoonlijke benadering, waarbij uw wensen leidend zijn. Om uw kast voor 100% naar wens te maken hanteren wij voor u een overzichtelijk 5 stappenplan. Zo weten wij samen met u de beste kast op maat te maken. Een kast die is voorzien van een uniek design, hoge kwaliteit en nette prijs.

Het kennismakingsgesprek
Na uw offerte aanvraag volgt er een kennismakingsgesprek. We bespreken uw wensen en bepalen we samen waar uw  kast aan moet voldoen.

Een 3D-ontwerp
Met behulp van ons eigen tekenprogramma maken we een 3D-ontwerp dat u een realistisch beeld geeft van de kast en alle opties.

Opmeten bij u thuis
Om te zorgen dat uw droomkast perfect past komt een van onze vakmensen bij u thuis alles nauwkeurig opmeten. De maten verwerken we tot een definitief voorstel.

Levering op afspraak
Uw kast wordt in onze Nederlandse fabriek speciaal voor u op maat gemaakt. Dankzij de combinatie van handwerk en geavanceerde technieken kunnen we uw kast binnen zes tot acht weken leveren.

De montage
Schuifdeuren en kastinterieurs worden door onze vakmensen gemonteerd. We zijn pas tevreden als uw kast perfect is geplaatst en alles naar wens functioneert.

Zoveel wensen, zoveel kasten. Bij Den Herder zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van slaapkamer, linnen en kledingkasten op maat. Heeft u specifieke wensen en wilt u een mooie kast voor een nette prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan via linnenkasten op maat.

Kledingkast op maat Beddenspecialist den Herder Harderwijk

Beddenspecialist Den Herder Bedden Harderwijk

Adresgegevens

Deventerweg 7
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-415363

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info