Culihoppen: Royal Rides & Walks & Bites op Koningsdag

Ook al hebben we te maken met de beperkingen door corona, toch heeft Culihoppen bedacht dat het mogelijk is er een gezellige, mooie en ook smakelijke Koningsdag van te maken. Zij hebben in korte tijd twee mooie culinaire afhaaltours voor jullie kunnen samenstellen, coronaproof uiteraard.

Een fietsroute van 28 kilometer in en rondom Ermelo die uiteraard ook per auto of ander vervoersmiddel gereden kan worden: Royal Rides & Bites Ermelo. Een wandelroute door het prachtige Hanzestadje Elburg: Royal Walks & Bites Elburg.

Royal Rides & Bites Ermelo
Royal Walks & Bites Elburg

De deelnemende locaties hebben een heerlijk gerechtje bedacht, dat er nog mooi uitziet ook! Een feestelijke dag heeft recht op een smakelijke invulling.

Check voor de ins and outs over de tours de website van Culihoppen. Daar kun je ook de tickets bestellen. De deelnamebewijzen ontvang je uiterlijk een dag voor de start. Samen met je naam en boekingsnummer is dat je bewijs van deelname.

Heb je een intolerantie voor bepaalde ingrediënten, of volg je een dieet? Meld dit dan bij de boeking! Op de dag zelf is het meestal niet meer mogelijk om aan je dieetwensen te voldoen. De dieetwensen worden aan de restaurants gemeld onder vermelding van het boekingsnummer.

Om deze edities zo veilig mogelijk te laten verlopen zijn coronaregels van toepassing:

  • Je kunt met maximaal 2 personen meedoen en dus kun je maximaal 2 kaarten per persoon via de website kopen.
  • Zorg dat je een mondkapje bij je hebt voor als de situatie dit vereist of wanneer het wenselijk is.
  • Is het ergens druk, loop of fiets dan door naar de volgende locatie en keer op een later moment terug. Of wacht op geruime afstand tot je veilig je gerecht kunt afhalen.
  • Laat één van jullie de gerechtjes bij het restaurant afhalen.
  • Zoek vervolgens een rustig plekje op afstand, dus NIET bij of voor het restaurant.
  • Volg de aanwijzingen van de teams van de restaurants op.
  • Neem je afval na je bezoek mee; laat het niet rondslingeren.
  • En, echt van het grootste belang: Heb je klachten? Blijf dan thuis!
Bestel hier je tickets

Culihoppen tickets bestellen Koningsdag