Culihoppen Harderwijk: Nog maar tientallen kaarten!

Het gaat hard met de kaartverkoop. Er zijn nog enkele tientallen passe-partouts beschikbaar en voor € 49,95 haal je jouw exemplaar in huis. 

Volgens de deelnemers van de voorjaarseditie dit jaar is Culihoppen een geslaagd gastronomisch evenement dat je jezelf en je partner, maar ook vrienden of familie cadeau kunt doen.

Misschien ontdek je een restaurant of gerecht dat je nog niet kende, of loop je tegen nieuwe plekken aan in de gezellige, historische binnenstad van Harderwijk.

Op zondag 11 oktober kun je als Culihopper terecht bij de zeven toprestaurants in het centrum van Harderwijk voor de lekkerste comfort food-gerechten: eten waar je gelukkig van wordt. 

De restaurants verrassen je met een heerlijk hapje en bijpassend drankje. We maken alvast bekend welke culinaire najaarsgerechten er straks op je staan te wachten. Wat dacht je van coq au vin, hete bliksem met stoofvlees, sukade met witlof, coquille met bloemkool, tongschar, kooi-eendfilet of een heuse kapsalon van wildzwijnsnek?

Kijk voor de uitgebreide lijst van gerechten-wijncombinaties op onze site.

  • Je startadres staat op de passe-partout aangegeven, maar de andere restaurants kun je bezoeken in de volgorde die je zelf bepaalt.
  • Heb je een passe-partout besteld maar nog niet ontvangen? Dat is normaal. Alle passe-partouts worden eind september in één keer verzonden.
  • De najaarseditie van Culihoppen duurt een half uur langer dan de vorige editie, namelijk van 12.30 tot 17.00 uur.