Culihoppen Harderwijk 29 mei: klassiekers met een twist

Pak je agenda erbij, want Culihoppen Harderwijk schotelt je op zondag 29 mei 2016 weer de lekkerste gerechtjes voor bij zeven Harderwijkse toprestaurants.

Goed om te weten voordat je boekt

  • Heb je een allergie voor bepaalde ingrediënten, of iets anders waar de restaurants rekening mee moeten houden? Geef het aan in het vakje 'Opmerking' bij het afrekenen van je passe-partout voor Culihoppen Harderwijk.
  • Houd er rekening mee dat gezellig bij elkaar zitten met een grote groep niet altijd mogelijk is. We proberen zo veel mogelijk tegemoet te komen aan ieders wensen.
  • Je startadres staat op de passe-partout aangegeven, maar de andere restaurants kun je bezoeken in de volgorde die je zelf bepaalt.

We doen er een schepje bovenop! 

Het succes van het culinaire rondje Harderwijk vraagt simpelweg om een uitbreiding. Niet alleen lokaal, maar ook landelijk. Daarom zijn we bezig met het organiseren van verschillende nieuwe acties en evenementen. En dat doen we onder de overkoepelende naam Culihoppen - Adrenaline For Foodies.

Samen met foodies magazine, bekend van hun vele recepten, zijn we begonnen met de voorbereidingen van Culhoppen in Nijmegen, waarover binnenkort meer.

Culihoppen Harderwijk gaat natuurlijk ook vol enthousiasme door en heeft de najaarseditie al gepland staan voor 9 oktober 2016.

Culihoppen Harderwijk