Tweede editie Culihoppen Harderwijk maakt je gelukkig

Op zondag 11 oktober aanstaande vindt de tweede editie van Culihoppen plaats in het centrum van Harderwijk. Inmiddels is al 25% van de kaarten verkocht. 

De gastronomische ontdekkingstocht staat deze keer geheel in het teken van ‘comfort food’: eten waar je gelukkig van wordt.

In het najaar zoeken mensen naar extra gezelligheid en warmte. Daar horen gerechten bij waar je een goed gevoel van krijgt, zoals die ene soep die je als kind zo lekker vond of die ovenschotel die perfect past bij een gure herfstdag. Comfort food gaat over hartverwarmende geuren, kleuren en smaken. Zeven Harderwijkse restaurants verrassen je tijdens de najaarseditie van Culihoppen met topgerechtjes.

De eerste editie van Culihoppen in mei dit jaar was een groot succes. Catch-On creatieve communicatie organiseerde het culinaire evenement in samenwerking met de restaurants Klein Parijs, De Bank, Basiliek, Tommy’s, De Boterlap, De Dolle Griet en Ratatouille, die ook deze editie weer meedoen. De meer dan 350 deelnemers waren enthousiast over de kwaliteit, de sfeer en opzet van het evenement en noemden Culihoppen een ‘blijvertje’.

Het evenement op 11 oktober vindt plaats van 12.30 tot 17.00 uur. Je kunt jouw passe-partout bemachtigen via www.culihoppen.nl. Wil je op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt rond Culihoppen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via [email protected] en houd de Facebookpagina in de gaten.

Culihoppen Harderwijk Catch-On communicatie