Christmas Carol in Harderwijk onzeker voor 2015

Vanwege het feit dat er dit jaar geen marktkramen worden geëxploiteerd bij de Christmas Carol, heeft de Rotary Harderwijk doen besluiten om de organisatie van de Christmas Carol Harderwijk niet op zich te kunnen nemen. 

De Rotary kan geen verantwoording dragen voor de financiële verplichtingen indien er niet ook een groot gedeelte met marktkramen wordt geëxploiteerd. Het is Harderwijk Winterstad helaas niet gelukt om een partij te vinden die de organisatie van de marktkramen op zich wilde nemen.
 
De Rotary betreurt het feit dat ze deze beslissing heeft moeten nemen. “Het is niet verantwoord om verplichtingen aan te gaan met diverse partijen als er geen marktkramen komen. Voorgaande jaren hebben ons geleerd dat juist de marktkramen de loop naar de Vischmarkt verhogen en wij zodoende voldoende omzet konden genereren om onze begroting sluitend te maken aldus Rotary Harderwijk. 

Stichting Harderwijk Winterstad zal zich de aankomende weken beraden over een mogelijke alternatieve invulling voor het weekend van 11-13 december. Eventueel zal in samenwerking met externe partij(en) een aangepast programma georganiseerd worden. De aankomende weken zal hierover meer bekend worden. De Rotary Harderwijk wenst de organisatie succes bij het invullen van het alternatieve programma.

Christmas Carol Harderwijk vischmarkt