Charity diner in Café de Liefde Harderwijk

Gisteravond hebben ze met trots een bijzonder Charity Diner mogen organiseren in Café de Liefde. Twintig gasten schoven aan voor een onvergetelijke avond.

De gelegenheidskok van Café de Liefde, Hans Schimmel, heeft met veel toewijding en zonder eigenbelang het eten ingekocht en een verrukkelijk driegangenmenu bereid

De genodigden werden verrast met echte menukaarten, een vleugje luxe om de avond extra speciaal te maken.
 
De avond werd mogelijk gemaakt door sponsor, Because Giving Back Matters, via het Azelis Charity Fund. De hulp van de vrijwilligers van Azelis bij de organisatie, het serveren en het opruimen was erg fijn!
 
De vriendin van één van de collega’s had de prachtige menukaarten ontworpen waardoor de gasten zich extra welkom voelden.
 
Het was hartverwarmend om te zien hoe de genodigden genoten en hun dankbaarheid uitspraken. Voor velen was dit een unieke kans om buiten de deur te dineren, iets wat normaal niet binnen hun bereik ligt.
 
Eén van de genodigden had hun net 12 jarige zoontje mee. Hij was nog nooit van zijn leven uit eten geweest. Ze verrasten hem met een cadeautje, een Café de Liefde pet en vuurwerk op zijn desert. Hij vond het helemaal te gek. 

Een ander stel vierden hun 3 jarige huwelijk en werden bij het dessert verrast door hun drie kinderen die spontaan van huis naar de stad waren gelopen om het moment zo mogelijk nog meer bijzonder te maken. Een spontane bijdrage van een enthousiaste gast die prachtig zong, bracht extra magie in de avond. Het was onmiskenbaar een sfeervolle en geslaagde bijeenkomst.
 
Enkele citaten van de avond geven de sfeer goed weer: “Met dit soort initiatieven krijg je weer een beetje vertrouwen in het leven” en “Hier voel je liefde.”
 
Het team van Café de Liefde is diep dankbaar voor de inzet van gelegenheidskok Hans Schimmel, de vrijwilligers van Azelis en uiteraard de gulle sponsor Because Giving Back Matters.
 
Café de Liefde kijkt ernaar uit om in de toekomst opnieuw Charity Diners te organiseren en zoekt hierbij met enthousiasme nieuwe sponsoren om dit waardevolle initiatief voort te zetten. Heb je interesse om hen te steunen? Ze horen graag van je!

Cafe de Liefde Harderwijk

Café de Liefde Harderwijk

Adresgegevens

Bruggestraat 5
3841 CM Harderwijk

Telefoon

T. 06-42656924

Meer info