CDA vraagt B&W voor betere bereikbaarheid en oplossen verkeersproblemen op Lorentz na opening nieuwe viswinkel Dries van de Berg

Het CDA Harderwijk-Hierden maakt zich zorgen over de verkeersproblemen die zullen ontstaan als bezoekers de nieuwe locatie verlaten en vanuit de Stephensonstraat de Lorentzstraat op willen. 

De Lorentzstraat is een van de ontsluitingswegen van industrieterrein Lorentz en is een zeer drukke weg waarop moeilijk in te voegen is, vooral aan het einde van een werkdag.

Het gebouw en de parkeerplaats van de nieuwe Palingrokerij van Dries van de Berg is bijna klaar.  Bij een bezoek ter plekke is al goed voor te stellen hoe het komende en gaande verkeer, auto’s, bussen en fietsers bij deze locatie zal gaan lopen.

Per fiets is het nu al lastig de drukke Lorentzstraat over te steken.  “Het CDA maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid dat vooral fietsers het moeilijk gaan krijgen als zij straks op de fiets de viswinkel of het museum willen bezoeken”,  zegt raadslid Ida Stoevelaar. 

Het CDA Harderwijk-Hierden vraagt aan het college van B&W voorstellen te doen voor een betere bereikbaarheid en voor het oplossen van de verkeersproblemen, die kunnen ontstaan als de nieuwe viswinkel en het museum volop in bedrijf zijn.

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma 9.00 - 18.30 uur
Di 9.00 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info