CBS de Triangel viert feest!

CBS de Triangel in Drielanden bestaat 25 jaar en dit wordt deze week uitbundig gevierd. (Bekijk de video).

Maandagochtend begon de feestweek met een opening op het schoolplein



Directeur Mark Lemstra opende de feestweek met een openingswoord, er werd een dansoptreden verzorgd door leerlingen en leerkrachten en er was een dj aanwezig. De groepen kwamen om de beurt het schoolplein op voor een kinderdisco en voor iedereen was er een minicupcake en drinken.

Dinsdag was er onderleiding van GA!Harderwijk een sponsorloop gehouden. 50% van de opbrengst is voor de Triangel en de andere helft gaat naar het goede doel Spieren voor Spieren. Elk kind kreeg aan het einde van de sponsorloop een bidon met het logo van de school en een slogan erop. Tussen de middag zijn de kinderen getrakeerd op pannenkoeken.

Woensdag is er een talentenshow gehouden. Via voorrondes werd de beste act per groep gekozen. De kinderen moesten hiervoor wel in de mei vakantie veel oefenen.

Donderdag zijn er interactieve theatervoorstellingen voor alle groepen. De kinderen worden deze dag vermaakt met leuke verhaaltjes, goocheltrucjes, cowboydansje met cowboytrucs en nog veel meer. Dit alles wordt verzorgd door Crazy Entertainment.

Vrijdag de laatste dag van de feestweek mag iedereen verkleed naar school komen, er staat een ijskraam op het schoolplein en de hele dag worden er spelletjes gedaan. De groepen 5 t/m 8 mogen activiteiten doen op inschrijving zoals koken, film kijken, escaperoom enz.

De middag wordt afgesloten met een pleinborrel voor leerlingen, ouders en leerkrachten. 

CBS de Triangel 25 jaar jubileum