Careander viert 50 jarig jubileum!

Dinsdag 11 juli 2017 vierde Careander dat de organisatie 50 jaar geleden is opgericht. In 1967 zijn wij onder de naam Welzijnszorg gestart met  een orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen. 

Careander is een organisatie voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

In 2017 biedt Careander zorg en ondersteuning aan ongeveer 1000 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De vragen en wensen van cliënten staan centraal in onze dienstverlening. Careander biedt zorg en ondersteuning op een groot deel van de Veluwe. 

Careander 50 jarig bestaan

Activiteiten

We vieren ons jubileumjaar met diverse activiteiten. Zo was er op 17 juni een sprankelende viering van 50 jaar Careander rondom het thema “Ken je mij?”. De ruim 800 bezoekers werden feestelijk ontvangen met fanfare en ballonnen. Het cliëntenkoor, personeelskoor en de dramagroep hadden enorm hard geoefend en alle bezoekers konden genieten van het geweldige resultaat van deze inspanningen. Prachtige emotionele liederen, vrolijke samenzang en toneel om over na te denken…
 
Later in het jaar volgen er nog een Week vol Inspiratie, een Jubileumfeest en een Speciaal boek.
Careander 50 jarig bestaan
 
Alle cliënten, medewerkers, vrijwilligers, verwanten en iedereen rondom Careander: van harte gefeliciteerd met dit jubileum!
 
Meer informatie over Careander kunt u lezen op www.careander.nl.