Camping FF weg

Vrijdag 26 t/m 28 juli, een weekend om met een fijn gevoel op terug te kijken, volgens Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk. (Bekijk ook de video)

Met de samenwerkingspartners Zorgdat, Stadscamping Harderwijk en de gemeente Harderwijk wordt er teruggekeken op een “mooie” eerste pilot-editie van deze camping speciaal voor mensen die het (financieel) moeilijk hebben.

Drie dagen “samen” genieten van lekker eten/drinken en een bomvol activiteitenprogramma. Van massage tot live-muziek en van Museum tot speelparadijs. Dankzij medewerking van diverse sponsoren en bedrijven kon de organisatie zelfs een activiteitenprogramma op de zaterdagmiddag aanbieden buiten de camping.

Om met de woorden van diverse deelnemers af te sluiten: “We hebben volop kunnen en mogen genieten. Alle lof voor de organisatie die ons zo enorm heeft laten genieten. Onze dagelijks sleur heeft laten vergeten en ruimte heeft gecreëerd om elkaar te ontmoeten en nieuwe ‘vriendschappen’ te sluiten”.

Dit initiatief wordt door diverse organisaties een warm hart toegedragen. De organisatie gaat zich inzetten om een vervolg te geven aan dit mooie initiatief.

Camping FF weg 2019 Harderwijk