Café de Liefde On Tour

Gefeliciteerd met en dank voor uw geloof in de Liefde. Een geloof dat ons op elkaars pad heeft gebracht. Niet alleen om elkaar te ontmoeten maar juist om een stuk met elkaar op te lopen.

Daarbij kunnen we het over het geloof hebben; hoe uit zich religie in uw leven en in dat van ons? Hoe zouden we ermee bezig willen zijn? Het uitwisselen van geloofsovertuigingen gebeurt in kerk en bijbelstudies. Sponsors in Café de Liefde kijken verder;  naar de plek van geloof in de maatschappij, niet op geïsoleerde gebieden. 
 
Daarom nodigen wij juist u uit op de volgende On Tour avond van Café de Liefde op 31 maart om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Veluvia. U hoeft niet alleen te komen. U bent tevens uitgenodigd uw familie, vrienden,  kennissen en ideeën mee te nemen. Want we gaan het juist hebben over de volgende stappen. Welke creatieve (als u artiest bent) suggesties of opportunities (als u zakenmens bent) borrelen er in u op sinds u sponsor werd? Onze sponsors zijn horeca vakmensen, hoogwaardige dienstverleners een marktgerichte ondernemers. Dus zegt u het maar: wie zouden voor Café de Liefde respectievelijk het publiek, de clientèle dan wel de doelgroep moeten zijn? 
 
Welke hogere waarden zouden onze missie moeten sieren? Maar ook: welke aansprekende activiteiten zal Café de Liefde binnenkort organiseren? 
 
Spreek uw talenten aan zoals die bedoeld zijn. Wij zien u en de uwen op 31 maart. U hoeft niet bang te zijn dat u zelf hoeft mee te doen in de uitvoering van uw ideeën. Daar heeft de Liefde Zijn mensen voor. 

Iedereen is van ♥♥♥ welkom!
 
Namens café de Liefde

Cafe de Liefde

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info