Café de Liefde

Misschien heeft je gehoord van Café de Liefde. Ben je op een on-tour avond geweest of kwam je het tegen op Facebook. 

Misschien was je afgelopen donderdagavond in de bibliotheek, heb je genoten van een druk bezochte avond met moslims en christenen.

Die avond werd georganiseerd door het team van Café de Liefde. Zo lang zij nog geen eigen plek hebben, houden ze on-tour avonden door heel Harderwijk. Die on-tour avonden hebben soms een thema, zoals afgelopen donderdag. Andere keren speelt er een live-band of komt er een politieke delegatie langs om over de toekomst van de stad te praten. Het zijn avonden zoals ze die in hun eigen café elke week willen.

De toekomstdroom

Deze eigen plek, dat is hun droom. Een café middenin het uitgaansgebied van Harderwijk. Een woonkamercafé. Hip, maar ook met een stukje nostalgie. Café de Liefde is gewoon een café, maar met een christelijke visie. Waar het ontmoeten centraal staat, toegankelijk en laagdrempelig. Op vrijdag- en zaterdagavond is het gezellig zonder dat ze iets speciaals doen. Op andere dagen is er regelmatig iets te doen. Een spreker. Een live-band. Stand-up comedy. Een wijnproeverij. High tea. Een discussieavond.

Ze zijn er bijna

Ze zijn al heel ver. Ze hebben een mooi pand gevonden, namelijk Bruggestraat 9. De ondernemers die het pand in eigendom hebben, geloven in hun idee. Ze hebben daarom een deel van het pand tot 1 januari 2016 voor café de Liefde gereserveerd. Voor die tijd moet café de Liefde zien het startkapitaal voor de inrichting, voorraad en personeel bij elkaar hebben. Hiervoor hebben ze zorgvuldig plannen uitgewerkt. En: doorgerekend. Wat ze nu nodig hebben is financiële steun: € 95.000,- voor inrichting en startkapitaal.

Crowdfunding

Dit bedrag willen ze bij elkaar krijgen via crowdfunding. Bij de stichting Geloofinjeproject is hun idee, hun droom ondergebracht. Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.cafedeliefdeharderwijk.nl

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info