Burgemeester Van Schaik opent het nieuwe Van Wijnen-kantoor in Harderwijk (filmpje)

Op vrijdag 30 september 2016 opende burgemeester H.J. van Schaik het door Van Wijnen zelf verbouwde pand aan de Deventerweg 4A in Harderwijk. 

Nadat hij samen met Marcel Mulder, regiodirecteur Van Wijnen Midden B.V., de toegang opende, konden alle genodigden naar binnen voor een rondleiding door het voormalige ‘Nuon-gebouw’. Het pand is door Van Wijnen volledig getransformeerd tot een duurzaam energiezuinig kantoor.


De relaties kregen vrijdagmiddag een ‘kijkje in de keuken’ en op zaterdagmiddag 1 oktober werd de opening nog eens uitgebreid gevierd met de medewerkers en hun gezinnen.
 
Tien jaar lang was Van Wijnen in Harderwijk gehuisvest aan het Westeinde. De afdeling onderhoud en beheer was gevestigd aan Overveld 2. Medewerkers verdeeld over deze twee locaties werken nu allemaal in hetzelfde pand. Tevens fungeert het nieuwe pand als regiokantoor van Van Wijnen Midden B.V. met vestigingen in Weesp, Utrecht, Apeldoorn en Harderwijk. 
 
Vanuit deze A-locatie in Harderwijk kunnen de medewerkers nog beter handen en voeten geven aan het Van Wijnen-credo ‘Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’.