Brons voor meiden groep 8 Dominicus Savio

De meiden uit groep 8 van de Dominicus Savio hebben woensdag 5 juni brons veroverd in de Districtfinale van het schoolvoetbaltoernooi.  Na het winnen van het plaatselijke toernooi én de regiofinale, ging het meidenteam uit groep 8 van de Dominicus Savio de strijd aan tijdens de Districtfinale.

Met een bus vol enthousiaste supporters, vertrokken ze naar Gendt waar het toernooi plaats vond. De fanatieke meiden begonnen vol enthousiasme aan de poulewedstrijden onder leiding van coach Yavuz.

Na twee verloren en één gewonnen wedstrijd in de poule, moest er via penalty’s besloten worden of ze door mochten naar de kruisfinale. En jawel, na een spannende penaltyreeks werd er keihard gejuicht... Tweede in de poule, op naar de kruisfinales! De eerste wedstrijd werd helaas verloren maar de tweede wedstrijd werd met een mooie 3-0 gewonnen! Onder luid applaus en gejuich mochten de meiden een beker en medaille in ontvangst nemen, voor de 3e plek van District Oost! Een meer dan fantastische prestatie want ze hebben maar liefst bijna 1000 teams achter zich gelaten!