Broekhuis Opel Harderwijk: vertrouwd en betrokken

Broekhuis Opel is al meer dan 40 jaar een vertrouwd autobedrijf voor inwoners van Harderwijk, Ermelo en omstreken. De betrokken medewerkers zorgen altijd voor een oplossing bij een mobiliteitsvraagstuk. Met andere woorden: Broekhuis Opel Harderwijk levert een passende (nieuwe) auto, verzorgt het onderhoud, de reparaties en de eventuele schade van elke auto.

Broekhuis Opel Harderwijk

“Wij zijn vooral georiënteerd op Opel,” vertelt verkoopleider Steven Teunissen. “Opel is een merk met voor iedere klant een passende auto. Maar als een klant zich bijvoorbeeld online al heeft georiënteerd op een ander merk, dan kunnen wij dat ook leveren. Want de Broekhuisgroep heeft verschillende vestigingen waar vele automerken vertegenwoordigd zijn.”
 

Klant centraal
Bij Broekhuis Opel Harderwijk staat de klant absoluut centraal. “We kijken naar wat de klant nodig heeft en dat vertalen we naar een auto die past bij de klant. Je kunt hier terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Opel. Of een gebruikte auto van een ander merk. Maar ook voor het onderhoud van de auto, de verzekering of financiering. Wij hebben alles onder één dak,” laat Steven trots weten.
 
Onderhoud
Binnen de eigen werkplaats werken gediplomeerde monteurs. Met aanvullende opleidingen van Opel. Alle merken auto’s kunnen gebracht worden voor onderhoud. Ook voor winterbanden. Broekhuis Opel Harderwijk heeft hiervoor een eigen opslag.
 
Private lease
“Private leasen neemt een gigantische toevlucht,” vertelt Steven. “Voor een vast bedrag, weet je precies waar je aan toe bent. Je least bij ons altijd een nieuwe auto. Inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting en service bij schade. Zo heb je geen gedoe met verzekeringsmaatschappijen, dat regelen wij allemaal.”
 
Zakelijk
Bij Broekhuis Opel worden bedrijfswagens in eigen huis omgebouwd voor allerlei verschillende doeleinden. In samenwerking met Broekhuis Carplus, specialist in inbouwen van bedrijfswageninrichting. “Nieuwe wagens, occasions en lease. Paul Kooij, is onze buitendienstmedewerker en gespecialiseerd in bedrijfswagens. En wil je zakelijk leasen, dan kun je ook bij ons terecht. Wij inventariseren uiteraard eerst wat je wensen zijn, zodat Broekhuis Lease een passend voorstel kan doen.”
 
Team
Het Team van Broekhuis Opel Harderwijk bestaat uit 18 betrokken en bevlogen medewerkers. De werkplaats wordt aangestuurd door Cor de Ruiter. De medewerkers Henry, Bert en Harold zijn de vertrouwde gezichten en het aanspreekpunt van de receptie. Paul is de contactpersoon voor bedrijven. En Steven, Rob en Niels kunnen uitgebreid adviseren in de showroom. Deze mannen worden ondersteund door vakkundige monteurs. “We werken met een heel fijn team. Een team dat elkaar wil helpen,” zegt Steven enthousiast. “Samen zijn wij hèt Opel aanspreekpunt in de regio en daar zijn wij trots op.”

Broekhuis Opel Harderwijk

Adresgegevens

Lorentzstraat 17
3846 AV Harderwijk

Telefoon

T. 0341-438400

Openingstijden

Ma 9.00 - 18.00 uur
Di 9.00 - 18.00 uur
Wo 9.00 - 18.00 uur
Do 9.00 - 18.00 uur
Vr 9.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info