Breng buiten koken naar een next level!

De Morso Forno is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met gezelligheid, warmte, eten en vriendschap. Buiten koken is een feest met de Morso Forno. 

Niet alleen een geweldige blikvanger in de tuin en/of terras, maar ook zeer geschikt voor horecadoeleinden.

De Morsø Forno is een multifunctionele buitenhaard die zeer geschikt is voor op uw eigen terras! Zo biedt de Morsø Forno comfort op uw terras en kunt u de Forno tegelijkertijd gebruiken om in een handomdraai de heerlijkste pizza's, brood, vlees- en visgerechten te bereiden. Eerst genieten van de zelfbereide gerechten en daarna van het knetterende vuurtje. 

Buiten koken kan tijdens alle seizoenen!

Tijdens de zomer genieten van mooie zomergerechten met de Morso Forno. Tijdens de herfst, met je voeten in de bladeren, aan de slag met paddenstoelen en pompoenen. Maar ook tijdens de winter is buiten koken mogelijk onder het genot van warme glühwein. Maak dan een heerlijke, stevige maaltijd. Buiten koken is een geweldige manier van koken die natuurlijk al bijna zo oud is als de mensheid. Het buitenleven, het goede leven!

Bent u benieuwd geworden naar deze bijzondere bereidingswijze? 

Bekijk dan eens het inspiratiemagazine.  
De Morso Forno is te bezichtigen in de sfeervolle showroom van Van Manen en Visser te Harderwijk. Zij leveren en plaatsen haarden en kachels door heel Nederland.


 

Van Manen & Visser Haarden B.V.

Adresgegevens

Lorentzstraat 8-A
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-418807

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 09.00 - 17.30 uur
Wo 09.00 - 17.30 uur
Do 09.00 - 17.30 uur
Vr 09.00 - 17.30 uur
Za 10.00 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info