Brenda uit Hierden wint 21.300 euro bij nieuwjaarsquiz ‘The Biggest Quiz'

​Brenda uit Hierden won een bedrag van 21.300 euro in de loeispannende spelshow ‘The Biggest Quiz' die nieuwjaarsdag te zien was bij RTL 4. Brenda nam het op tegen zes tegenkandidaten en speelde uiteindelijk in een spannende halve finale een bedrag van 21.300 euro bij elkaar. 

Kersverse huiseigenaar Brenda vertelt blij: "We zijn pas net naar Hierden verhuisd en hebben enorm veel geluk dat we in de studio mochten zitten.

We zijn nog flink aan het verbouwen in ons nieuwe huis, dus we kunnen het geld goed gebruiken. Verder gaan we volgend jaar trouwen en ook dat kost veel geld."
 
Over The Biggest Quiz
Op Nieuwjaarsdag presenteerde Beau van Erven Dorens ‘Postcode Loterij The Biggest Quiz', een spannende spelshow waarin kandidaten kans maakten op een bedrag van maar liefst vijf miljoen euro. Door de juiste kluizen te openen, konden de deelnemers grote geldbedragen verzamelen, verzilveren, of tóch verliezen. Tijdens het programma werd live geschakeld naar de uitreiking van de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro die viel in het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep.
 
PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro valt in Nieuw-Vennep
Gisteren maakte de Postcode Loterij ook bekend dat inwoners van Nieuw-Vennep de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,7 miljoen euro mochten verdelen. De winnende postcode werd in het televisieprogramma RTL Boulevard op RTL 4 bekendgemaakt. De uitreiking was vanavond te zien in ‘The Biggest Quiz' op RTL 4. Naast de PostcodeKanjer reikte de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit. Zo verdeelden vijf postcodes een bedrag van 547.000 euro en viel de 1 Miljoenprijs vandaag in Delft. De winnende postcodes zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

(Foto: Jurgen Jacob Lodder)