Brasserie Staverden verkozen tot het 7e beste terras van Nederland en.. nummer 1 van de Veluwe!

Brasserie Staverden eindigde gisteren in Honselerdijk op de 7e plaatst in de Terras Top 100-verkiezing van Misset Horeca!

Een grote verrassende stijging na de plek die ze vorig jaar bemachtigden. Toen waren ze met de 38e plaats de hoogste nieuwe binnenkomer in deze landelijke verkiezing.

“Van de 20.000 terrassen in Nederland in de Top 100 eindigen is al niet voor iedereen weggelegd, laat staan in de top 10 van Nederland te staan! Zeer trots zijn we op deze ranking en prestatie van ons hele team” aldus eigenaren Ingrid Kok en Katherine Haklander-Timmers.

 “Een bekroning voor al het harde werk maar ook het bewijs dat het leertraject wat we afgelopen jaar voor alle medewerkers hebben opzet echt werkt” zo vult de bedrijfsleiding Alma van de Brug en Christopher Waaijer ze aan. We hebben dit mede te danken door extra te focussen op gastvrijheid, service, kwaliteit, authenticiteit en vooral samenwerken als één team.

Restaurant Van Speijk uit Egmond aan Zee is de winnaar van de Terras Top 100. Tijdens de feestelijke uitreiking werden ondernemers Arnoud Schimmel en Alexandra Viersma en hun team gehuldigd in het bijzijn van ruim 300 aanwezigen. Hoe het is om deze prijs te winnen weet Gert Boonen, eigenaar van de Boterlap en hoofdjurylid nog als de dag van gisteren.

“Wij zijn 2 keer op rij nr 1 geworden in deze verkiezing. De inspanning en kwaliteit die je daar voor moet leveren is een hele opgave. Het personeel moet het horecavak echt verstaan, de snelheid en kwaliteit moeten op elk gewenst moment aanwezig zijn. En de jury komt natuurlijk altijd langs als het volledig vol zit”.

Dat collega Brasserie Staverden zo hoog eindigt, vindt Boonen een hele bijzonder prestatie. “Op deze toplocatie zo’n hoge score halen is erg goed. En dat terwijl je voor de tweede keer meedoet en afkomt van de 38e plaats!”

Brasserie Staverden ligt midden in de prachtige tuinen van Kasteel Staverden, midden op de Veluwe. Bij de Brasserie zijn twee grote terrassen en een eigen moestuin en kas.

Met haar 7e  plaats is ze ook meteen de beste van alle terrassen op de Veluwe. Een absolute aanrader!

Brasserie Staverden