Bouw nieuwe locatie Marree Bouw & Techniek op Lorentz III gestart

De in Harderwijk gevestigde technische groothandel Marree Bouw & Techniek is begin december gestart met de bouw van een nieuw pand op bedrijventerrein Lorentz III.

Het nieuwe pand, met een totale oppervlakte van meer dan 2250 m2, vervangt de huidige locatie op de van Leeuwenhoekstraat. Als alles volgens plan verloopt, wordt de nieuwe locatie medio juni 2018 geopend.

Marree, al vanaf 1933 een begrip in Harderwijk en omstreken en de laatste jaren zelfs landelijk opererend, is uit zijn jasje gegroeid. Op de huidige locatie kon het familiebedrijf niet verder uitbreiden, en dus werd in Lorentz III de ideale optie gevonden. Op het nieuwe bedrijventerrein verrijst de komende maanden een imposant pand van 2250 m2. Daarmee is de nieuwe locatie in totaal drie keer zo groot als het huidige onderkomen. Het pand kent naast een showroom van meer dan 1000 m2 ook een instructieruimte voor klanten, een 24/7 bereikbare afhaalkluis en een aantal duurzame oplossingen. Zo wordt het pand voorzien van zonnepanelen en led-verlichting.

Van ijzerwarenwinkel naar landelijke speler Waar velen Marree nog zullen kennen als ijzerwarenwinkel, is het bedrijf de laatste jaren uitgegroeid tot een landelijke speler.

Sinds enkele jaren verzorgt Marree zelfs het gereedschapsbeheer voor enkele grote uitzendbureaus. Nog steeds vormt de klantenkring uit Harderwijk en directe omgeving de basis, en dus biedt het nieuwe pand ook voor die klantgroep meer gemak, dankzij onder andere de 24/7 afhaalkluis - waardoor bestellingen ook buiten de reguliere openingstijden opgehaald kunnen worden - en veel meer parkeergelegenheid. Ook de instructieruimte waarin cursussen over alle producten kunnen worden gegeven tilt het service-aanbod naar een nog hoger niveau. Live te volgen

Marree betrekt klanten actief bij de nieuwbouw middels de actie ‘Bouw mee met Marree’.

Bij speciale actieproducten krijgen klanten Bouwpunten, waarmee ze kunnen sparen voor korting op elektrisch gereedschap. Ook is de nieuwbouw live te volgen via de website van Marree (marree.nl/nieuwbouw).

Lorentz III Marree Bouw & Techniek is na Kawneer, Advanced Performance Parts en Dolphin het volgende bedrijf dat zich vestigt op Lorentz III, de nieuwste uitbreiding van bedrijventerrein Lorentz. Dit nieuwe gedeelte is gevestigd aan de oostkant, richting Hierden. Diverse andere bedrijven zijn hier ook al aan het bouwen, of beginnen daar binnenkort mee.

Nieuwbouw Marree Harderwijk
 

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info