Boekpresentatie over historische roman rond 1860 wat zich afspeelt in en om Ermelo

Op zaterdagochtend 4 maart 2017 organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe een boekpresentatie van de historische roman “Dreiging, Leven op het land rond 1860” in Bibliotheek Ermelo. Zijn boekpresentatie begint om 11.00 uur. De toegang is gratis.

Deze roman, geschreven door Arie de Ruiter, speelt zich af in en om Ermelo.

Arie de Ruiter
Arie de Ruiter is in 1953 in Giessen-Nieuwkerk geboren. Na de Mulo werkt hij enige tijd in een kibboets in Israël en trekt hij door Canada en Afrika. Dankzij het behalen van een aantal administratieve diploma’s gaat hij vervolgens als administrateur aan het werk. Helaas moet hij daar op 54-jarige leeftijd om gezondheidsredenen mee stoppen. Arie de Ruiter woont nu in Harderwijk. Aanvankelijk schrijft hij columns, gedichten en verhalen voor verenigingsblaadjes. Na 2 titels via Boekenplan uitgebracht te hebben verschijnt in september 2011 zijn historische roman Koopman in de Gouden Eeuw bij Uitgeverij Aspekt. In 2012 verschijnt De getrouwde monnik en in 2015 volgt Carmen. In deze boeken laat de schrijver iets zien van zijn brede algemene interesse, zijn christelijke levensovertuiging en zijn gevoel voor humor. Inmiddels is Arie in Harderwijk een bekende persoon geworden, mede dankzij zijn optredens tijdens Apollo’s Kamer.
 
Boekpresentatie

Op zaterdag 4 maart kunt u persoonlijk kennismaken met Arie de Ruiter. De schrijver zal zichzelf en zijn boek Dreiging, Leven op het land rond 1860 presenteren in Bibliotheek Ermelo.

Na de boekpresentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het kopen van zijn boeken. Ook is er gelegenheid om uw gekochte boeken te laten signeren. U bent vanaf 10.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee. De boekpresentatie zelf start om 11.00 uur en de toegang is gratis.