Boekpresentatie Dubbel geluk van Saskia Schouten uit Harderwijk in Bibliotheek Harderwijk

Op dinsdagavond 8 november presenteert Saskia Schouten (57) uit Harderwijk haar nieuwste roman Dubbel geluk in Bibliotheek Harderwijk. 

Burgemeester Harm-Jan van Schaik zal het 1e exemplaar van haar in ontvangst nemen. Deze boekpresentatie begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Saskia Schouten
Saskia Schouten (1957) woont in Harderwijk. Al in haar tienertijd begint ze met schrijven en in 2006 komt haar eerste liefdesroman uit: Liefde op de Wadden. Nadat het eerst door verschillende uitgevers is afgewezen heeft uitgeverij Vision het boek uitgebracht. Het boek is gepresenteerd op de Christelijke Boekenbeurs en is in 2007 meteen genomineerd voor de Publieksprijs van het Christelijke boek. Op Ameland, waar het boek zich afspeelt, wordt het boek goed verkocht.

Hierna volgen nog meer succesvolle romans: Wachten op de liefde (2008) en Schrijversliefde (2011). Saskia laat zich inspireren door gebeurtenissen uit haar eigen leven en mixt die met een fikse dosis fantasie en romantiek. Haar boeken zijn vlot geschreven en lezen heerlijk weg.

Dubbel geluk
Dit najaar verschijnt haar nieuwste boek Dubbel geluk, nu bij Uitgeverij Cupido. Deze uitgeverij staat bekend om haar ontspannende liefdesromans, vrolijke chicklits en ontroerende eigentijdse familieromans. Dubbel geluk gaat over Sharona en Elsbeth, 2  jarenlange vriendinnen. Ze werken allebei als leerkracht op dezelfde basisschool, waar ze het erg naar hun zin hebben. Maar dan wordt er een knappe nieuwe directeur - Vincent - benoemd, waar ze alle twee erg van onder de indruk raken, en hun vriendschap komt onder druk te staan. Als de zomervakantie aanbreekt, vertrekt Sharona naar Hongarije. Daar ontmoet ze Jordy…

Boekpresentatie
Op 8 november krijgt burgemeester Harm-Jan van Schaik het 1e exemplaar van het boek Dubbel geluk door Saskia Schouten overhandigd. Daarbij zal ze vertellen over zichzelf en haar schrijverschap. Natuurlijk kunt u het boek na afloop bij haar kopen, en meteen laten signeren. De presentatie vindt plaats in Bibliotheek Harderwijk en begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom.