Boeket & Co komt in actie voor de Voedselbank Harderwijk, Ermelo en Putten

​Boeket & Co komt in actie voor de Voedselbank! Van iedere bestelling in de webshop, wordt een euro aan de Voedselbank Harderwijk, Ermelo en Putten geschonken. Daarnaast krijgen de cliënten die bij deze Voedselbank zijn aangesloten verse bloemen voor de kerstdagen.

"Een jaar geleden zijn mijn man en ik met Boeket & Co begonnen", vertelt Caroline van der Windt uit Hulshorst. "Wij verzorgen brievenbusboeketten met verse bloemen die rechtstreeks uit Aalsmeer komen. We leveren eigenlijk veel aan bedrijven door heel Nederland en sinds kort leveren we aan de consument". 

Landelijk heeft Boeket & Co al veel bekendheid gekregen. Dit doordat er onder andere bij het Kruidvat en Trekpleister vouchers te koop zijn waarmee je een brievenbusboeket kunt bestellen. Caroline: "Ik wilde alleen heel graag iets regionaals doen. Een collega, die zich inzet voor de Rotary Ermelo, kwam met het idee om de Voedselbank Harderwijk, Ermelo en Putten te steunen. Ik werd hier gelijk enthousiast van. Samen met onze dochter Noor, die door de sluiting van de horeca tijdelijk geen werk heeft en zich nu inzet voor Boeket & Co, hebben we de actie opgezet". 

Boeket en Co

Hoe werkt actie?
Van iedere bestelling die op de website binnenkomt, gaat een euro naar de voedselbank. De actie loopt van 11-11-2020 tot 11-12-2020. Daarna wordt een cheque overhandigd aan de Voedselbank.

"Daarnaast krijgen de cliënten van de Voedselbank ook verse bloemen van ons. We doneren dus aan twee kanten. Wij hebben namelijk een product wat voor cliënten van de Voedselbank vaak te kostbaar  is om aan te schaffen. Zeker in deze coronatijd waar veel mensen thuis zitten, is het belangrijk om het thuis gezellig te maken. Onze producten zorgen juist voor gezelligheid, het raakt ons dan ook om lokaal iets te kunnen betekenen. We kijken er ook naar uit om de cheque en de bloemen in december aan de Voedselbank te overhandigen".

Boeket en Co Noor