Boekenkasten voor Afrika

De organisatie Christ’s Hope heeft woensdag 17 juli een waardecheque ontvangen van Wuestman. Het bedrijf uit Harderwijk, dat onder meer gespecialiseerd is in kantoorinrichting, helpt met deze cheque met de inrichting van een gebouw waarin aidswezen in Kenia naschoolse opvang met zorg en scholing ontvangen.

Christ’s Hope heeft in 2018 in de sloppenwijk Nyalenda in Kisumu een gebouw van gebruikte zeecontainers gebouwd, waarin voldoende ruimte is om ten minste honderd kinderen naschoolse opvang en zorg te kunnen bieden.

De medewerkers van Wuestman hebben ervoor gekozen om dit project te ondersteunen. Hierdoor kunnen de groepsruimtes en kantoorplekken in het nieuwe containergebouw worden ingericht met keukenkasten, planken, kasten voor lesmateriaal, stoelen etc.

Over Christ’s Hope
In Afrika zijn miljoenen mensen het slachtoffer van aids. Veel kinderen zijn een of beide ouders kwijt. Deze aidswezen leven in extreme armoede en hebben geen toegang tot de zorg, onderwijs en begeleiding die ze nodig hebben. Christ’s Hope zet zich in om deze kinderen hoop en een betere toekomst te geven.

Kijk voor meer informatie over Christ’s Hope op www.christshope.nl.