BNT Futsal Tournament 2023

Op woensdag 27 december vond met veel enthousiasme onze 2e editie van het BNT Futsal Tournament plaats. Dit zaalvoetbaltoernooi verwelkomde teams uit maar liefst 11 verschillende gemeenten verspreid over Nederland, waaronder Dordrecht, Breda, Amsterdam, Utrecht, Ede, Apeldoorn, Haarlem, Emmeloord, Tilburg, Alphen aan den Rijn en natuurlijk, Harderwijk.

De deelnemende teams streden in twee categorieën: U17 en U13

Het evenement kreeg extra glans door de aanwezigheid van bekende influencers zoals Chahid Charrak, ook wel bekend als Dutch Performante, Koen van der Leen, bekend als Koen Zitoen, en Arjan Heerland, voormalig profvoetballer en bekende YouTuber.

Tijdens de halve finale en de finale werden glow-in-the-dark effecten gebruikt om het toernooi spectaculair af te sluiten. Bovendien leverde niemand minder dan Evert ten Napel het commentaar. De eer van het uitreiken van de prijzen aan de winnaars viel ten deel aan wethouder Marcel Companjen.
 
Hoewel Harderwijk in de U13-finale niet kon zegevieren tegen Breda en evenmin in de U17-finale tegen het team uit Amsterdam, kijken we met trots terug op een zeer geslaagd evenement. We hopen iedereen volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen voor onze 3e editie van het BNT Futsal Tournament in het nieuwe jaar. Blijf vooral onze social media in de gaten houden voor meer aankomende evenementen en activiteiten.