BMA Vastgoedadviezen & Bouwmanagement Harderwijk biedt uw VvE een helpende hand

Het Harderwijkse BMA is gespecialiseerd in het geven van adviezen aan bestuurders van verenigingen van eigenaren (VvE's) (Bron: Bold Projecten)
 

Bouwkundige adviezen zijn hen zeker niet vreemd en ook financieel weten zij van waten "Door onze persoonlijke aanpak en de tijd te nemen voor bewoners van appartementen, onderscheiden wij ons," vertelt André van Ark als eigenaar van BMA

Een hele organisatie
Het reilen en zeilen binnen een VvE is een hele onderneming. Het plannen van te ondernemen acties, de te nemen besluiten alsmede het vastleggen ervan vereist de nodige precisie. Dit geldt niet alleen voor de taken van het bestuur, juist ook voor de opdrachten die door leveranciers worden uitgevoerd. “En wij staan u daarin graag bij met ons digitale systeem TWINQ.

De bestuurder én iedere bewoner kan inloggen en meekijken. Dat houdt het transparant en daar houden wij van,” lacht André. “Overigens hebben we ook wel te maken met oudere bewoners die niet met internet overweg kunnen of dit niet tot hun beschikking hebben. Wij nemen in dat geval de tijd om alles op papier te zetten, zodat ook zij op de hoogte blijven.”

Specialistisch in eigen huis
De VvE bepaalt zelf wat zij bij BMA onderbrengt. Dat kan op financieel gebied, op bouwkundig vlak en/of het MJOP (MeerJaren OnderhoudsPlan). “Financieel verzorgen we de gehele administratie en op het technische vlak zorgen we voor meerjarige onderhoudsplannen, begeleiden van groot onderhoud en opname én afwikkeling van klachten,’ vult Monique van Ark hem aan. BMA hoeft geen werkzaamheden uit te besteden omdat zij de specialisten in huis heeft. En dat is waarin BMA zich onderscheidt van andere VvE beheerders.

Doordat alles in eigen beheer kan, leidt dat tot snelle en goede communicatie en dat creëert voordelen voor VvE’s. Tevreden verenigingen zijn onder andere die van de gebouwen ‘De Schelpenhoek’ in Harderwijk en ‘Nuwespete’ in Nunspeet.

Besparen in onderhoud
Door het toepassen van innovatie en door zelfs op de kleinste details te letten, realiseert BMA besparingen in onderhoud én in dagelijks beheer. Ook uw VvE vindt in BMA een volledig onafhankelijke partner met expertise op alle relevante terreinen. Onze helpende hand zorgt dat ook u bespaart op uw begroting.
 
BMA Vastgoedadviezen & Bouwmanagement
André en Monique van Ark
Graaf Ottolaan 21, Harderwijk
(0341) 43 45 35
[email protected]
www.bma-advies.nl

Bron: Bold Projecten

 

BMA Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 134
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-434535

Meer info