Bloemschikdemonstratie: Duurzaam bloemwerk voor Herfst en Kerst

Op dinsdagavond 15 november 2016 komt Birgit Davids een bloemschikdemonstratie houden voor leden van Groei en Bloei en andere belangstellenden. 

Binnen Groei & Bloei is Birgit Davids een begrip. Bloemwerk maken is haar passie. Al heel jong was ze bezig met bloemen en planten.

Als 10-jarige begon ze met een cursus bloemschikken bij Groei&Bloei. Ze volgde een opleiding voor bloemist, studeerde aan de Agrarische Pedagogische Hogeschool en heeft zich daar later bekwaamd tot “meester in de bloemsierkunst”. Inmiddels zit ze in het hoofdbestuur met bloemschikken in haar portefeuille.

Ze heeft veel ervaring in lesgeven en geeft vaak demonstraties.
De bloemstukken die ze maakt variëren van modern tot natuurlijk en klassiek, van heel eenvoudig tot gestileerd of kunstzinnig. Creativiteit, vormgeving, kleurgebruik, stijl, seizoen…. er zijn veel factoren en daardoor  ontelbaar veel mogelijkheden voor steeds weer nieuwe combinaties. Het verveelt haar nooit!

Deze avond zal ze voor ons 8 duurzame bloemstukken maken, met als thema de herfst met een dikke knipoog naar de Kerst. Voor mensen die van bloemschikken houden, zal dit een buitengewoon boeiende avond worden en anderen komen waarschijnlijk op leuke ideeën.
Geïnteresseerd? Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Bloemschikdemonstraties zijn niet goedkoop. Daarom doet de afdeling Harderwijk dit samen met Ermelo en Nijkerk, in de Dialoog in Ermelo.
Aanvang: 20.00 uur
Vanwege de kosten wordt ook aan leden van Groei&Bloei entreegeld gevraagd:
Op vertoon van ledenpasje betalen leden € 5,-
Niet-leden betalen € 7,50.
 
Voor meer informatie:
Groei & Bloei, afdeling Harderwijk en Omstreken
Henriëtte Koekoek, tel 0341-415257