Bloed, zweet en tranen – diplomeringsdrive & walk-thru Morgen College Harderwijk

Op dinsdag- en woensdagavond kregen de leerlingen van het Morgen College hun diploma. Dit jaar op een andere manier vanwege de Coronamaatregelen. (Bekijk de foto's hieronder).
 

Beide locaties hadden een spetterende drive & walk-thru georganiseerd. De leerlingen werden persoonlijk welkom geheten met een toepasselijk nummer.

Een divers scala aan nummers kwam voorbij van bloed, zweet en tranen en the winner takes it all tot everything’s gonna be alright.
 
De energie spatte er deze avond vanaf. Vaders, moeders, opa’s, oma’s werden meegesleept in het feestgedruis. Leerlingen hadden zelf vervoer geregeld, auto’s waren prachtig versierd, bijzondere voertuigen kwamen langs. Zo af en toe moest de vlaggenparade even worden opgehoogd om iedereen doorgang te verlenen.
 
Leerlingen passeerden de door de docenten bemande kraampjes en kregen naast persoonlijke felicitaties ook bijvoorbeeld een fles alcoholvrije champagne en het jaarboek. Aan het eind van de drive/walk ondertekenden de leerlingen hun diploma en werden uitgezwaaid.  

Morgen College Harderwijk
Morgen College Harderwijk
Morgen College Harderwijk
Morgen College Harderwijk