Blije Meisjes & Cowboys

Sinds 1 juni bestaat Blije Meisjes, dé vintage kledingwinkel van Harderwijk, alweer 5 jaar. Dit hebben ze in de winkel samen met de vrijwilligers en klanten gevierd door te proosten en ‘Daisy’s’ uit te delen. 

Zoals je misschien wel gezien hebt, zet Blije Meisjes graag de bloemetjes buiten en trekken ze alles voor je uit de kast

Zo zie je op de hoek van de Hondegatstraat mooie kleurrijke bloemenprints aan de muren hangen, zowel vintage als retro. Daisy is overigens de Engelse term voor madeliefjes en margrietjes, deze bloemen kun je herkennen uit ons logo en staan beide voor geluk en verbinding. In de jaren 60 was deze bloem ook één van de symbolen van Flower Power. Daarnaast is het Madeliefje laatst tot nationale bloem gekozen; hoe leuk is dat!.

Jeannette en Karin Blije Meisjes
 
Dit jubileum zette hen ook aan het denken, want ondanks dat ze de afgelopen vijf jaar veel zijn gegroeid, werd het voor hen tijd om een stap te zetten. Een stap richting meer Joy, meer verbinding. Dit alles gericht op liefde: liefde naar jezelf, naar een ander, maar ook naar de wereld. Als Blije Meisjes hopen ze jullie een plek te kunnen bieden waar je jezelf durft te zijn en waar iedereen welkom is. Daarom zetten zij de stap naar een nieuw begin en zullen ze vanaf nu overgaan naar  Blije Meisjes & Cowboys. Naast dat Cowboys een vintage term is die staat voor stoere mannen op paarden, is het ook het beeld van vrijheidsstrijders.

Maar om over te gaan naar Blije Meisjes & Cowboys hebben ze ook jullie hulp nodig, daarom hebben wij een crowdfunding opgezet, zodat ze net dat steuntje in de rug kunnen krijgen om een nieuwe start te maken. Dus vragen ze om jullie support door een gift te geven die je past. Zie voor meer informatie de QR code of onderstaande link: https://gofund.me/48d6a91e

QR code Blije Meisjes
 
Voor Janneke is de kracht van de winkel de authenticiteit ervan, want naast dat ze precies de goede kleding hebben: richten ze zich niet op angst maar juist op liefde! Ze werkt sinds augustus als vrijwilliger bij Blije Meisjes & Cowboys. Zo staat ze daar om de zaterdag in de winkel en verder maakt ze berichten voor sociale media, waarin ze zich vooral richt op duurzaamheid. Janneke is bij Jeannette als vrijwilliger terecht gekomen, omdat ze zichzelf erop betrapte, dat ze steeds vaker binnenwipte. Vooral om te kijken of ze nieuwe items had en of de winkel weer veranderd was met nieuwe woonaccessoires. Maar ook de persoonlijke aandacht die ze kreeg zorgde voor het vele terug komen. Daarom raadt ze iedereen aan om eens langs te komen bij de winkel in de Hondegatstraat ……….. al is het niet voor de kleding, dan voor een goed kop koffie en een fijn gesprek!
 
Benieuwd naar de bijdrage voor sociale media, volg hen dan op:
Facebook blije.meisjes 
Instagram blije.meisjes
www.blijemeisjes.com

Blije Meisjes Harderwijk