Binnenstad Harderwijk introduceert Korenslag

Regelmatig organiseren de ondermers van Stichting Centrummanagement activiteiten in de binnenstad, zoals de Shopping Experience, de Graaidagen, een rode loper dag en het Straatfestival. Dit najaar voegen ze hier nog iets aan toe, een heuze Korenslag.

 

Vrijdag 14 oktober start voorronde Korenslag 2016

Lokale en regionale koren gaan met elkaar de muzikale strijd aan voor de titel "Beste koor 2016". Vrijdag 14 oktober start de eerste voorronde met het Blackgospel en Soulkoor "People United" uit Ermelo. Om 19.00 uur treden ze op.

Decor is het bordes van het statige oude Gemeentehuis op de markt. Op zaterdagmiddag 15 oktober om 14.00 uur treden de Aalzangers uit Harderwijk op, gevolgd om 15.00 uur door Xpress 4You uit Zeewolde. 

Ook de daaropvolgende weekenden zijn er optredens. Zo zullen de koren Mixsing, Dolphin Barbermates, het Pop&Rockkoor, C-Us-Sing, Swinging Squabble en Gospelkoor "Inspirations zingt" op het podium verschijnen. 

Op de Facebookpagina Binnenstad Harderwijk en website www.heerlijkharderwijk.nl staat een overzicht van de aanvangtijden.

Welk koor gaat met de hoofdprijs naar huis?

De halve finale en de definitieve finale zullen plaatstvinden op het bordes van het oude gemeentehuis op de Markt, zaterdag 29 oktober 2916, aanvang 12.00 uur. Een deskundige jury zal, samen met 5 mensen uit het publiek, uiteindelijk beslissen welk koor met de prijs naar huis gaat.