Binnenstad Harderwijk in het teken van de Blues

Ben je een echte Blues-fan? Dan ben je op vrijdagavond 15 mei op de juiste plek in de Binnenstad van Harderwijk voor de Bluesroute.

Het is inmiddels een fenomeen geworden en elk jaar weer kan de Bluesroute rekenen op een grote groep trouwe fans.
 

Dit jaar kun je op 10 locaties in terecht waar verschillende artiesten een spetterend optreden verzorgen. Met bands als Wood, 991/2, the Underground Funk Band, the Too Mutz Blues Band, Blooze on the Rocks en Johnny Clark & the Outlaws staat er weer een goede line-up.

blues bluesroute binnenstad harderwijk uitgaan

Lancering nieuwe website
De Bluesroute is een gezamenlijk initiatief van verschillende
horecaondernemers. Na de 80's & 90's route in maart, is dit de tweede route van het jaar. En zeker niet de laatste als we Angela Baars, een van de initiatiefneemsters mogen geloven. Ook een Smartlappenroute en Bockrock staan al gepland.

Nieuw is de website www.horecaroute.nl, waarop de bezoekers alle informatie kunnen vinden over de locaties, de bands en andere leuke acties. Maakt de bluesmuziek je hongerig? Scoor dan een echte Bluesburger, een limited-edition hamburger die alleen tijdens de Bluesroute verkrijgbaar is. Meer informatie en leuke acties kun je vinden op de site. Na afloop van de route zullen op de site ook de foto's te vinden zijn.