Binnen 3 minuten je gegevens veilig en makkelijk aanleveren voor je hypotheek – het kan bij De Hypotheker Harderwijk

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Een minder leuk deel is het verzamelen van alle documenten voor het regelen van je hypotheek.

De Hypotheker heeft het verzamelen van alle documenten voor het regelen van je hypotheek een stuk eenvoudiger en sneller gemaakt!

Je downloadt de veilige Ockto app op je smartphone, logt in met je DigiD en haalt je benodigde gegevens automatisch op uit verschillende bronnen!

Wat is Ockto?
Met Ockto is het doorzoeken van je administratie verleden tijd. Je downloadt deze veilige app op je smartphone, logt in met je DigiD en haalt je benodigde gegevens automatisch op uit verschillende bronnen:
  • de Belastingdienst
  • MijnOverheid
  • het UWV
  • Mijnpensioenoverzicht.nl
Na het controleren van de gegevens kun je ze via een beveiligde verbinding doorsturen naar je hypotheekadviseur, die er weer voor zorgt dat de gegevens bij de hypotheekverstrekker terecht komen.

De voordelen
  • In een paar minuten je gegevens bij elkaar;
  • Zelf je administratie doorzoeken is niet meer nodig;
  • De gegevens zijn altijd correct;
  • De gegevens worden verzonden via een beveiligde verbinding.
Wat heb je nodig om Ockto te gebruiken?
Ockto werkt heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone om de app te downloaden en de inloggegevens van je DigiD. Zorg wel dat je sms-controle van DigiD aan staat.

Wie kunnen er gebruik maken van Ockto?
Iedereen die een hypotheek afsluit via De Hypotheker kan gebruik maken van de app. Je hebt daarvoor wel een DigiD nodig. Door de benodigde stukken snel, gemakkelijk en veilig digitaal aan te leveren bespaar je tijd met het vullen van jouw eigen online dossier. Eén van onze adviseurs doorloopt samen de stukken met je en adviseert wat voor jou het beste is.

Is het gebruik van de Ockto app wel veilig?
Ockto is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en voldoet aan de hoogste security eisen. Er wordt geen informatie opgeslagen door Ockto. Zodra je de app stopt wordt alle informatie uit het platform verwijderd. Ook nadat je de informatie, via een beveiligde verbinding, hebt doorgegeven aan je adviseur, blijft er geen informatie bewaard in het Ockto platform.

En als je niet met een smartphone of app kan of wil werken?
Geen probleem. Dan kan je bij De Hypotheker ook op allerlei andere manieren je documenten aanleveren. Ook gewoon op papier. Onze service sluit altijd aan bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wil je meer weten? Kom langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Dan bespreken ze de financiële mogelijkheden en kijken ze ook welke manier van werken het beste bij jou past. 
 
Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken? Klik op een van de buttons hieronder.

Vestiging Harderwijk
Vestiging Dronten
Vestiging Zeewolde

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info