Bijzondere tentoonstelling van Marlies Duisterwinkel

Tot 7 augustus worden in kerkelijk centrum De Regenboog (Bazuindreef 1 in Harderwijk) 14 schilderijen tentoongesteld van de kunstenaar Marlies Duisterwinkel. De tentoonstelling draagt de titel 'Een schat van ongekende waarde’.

In 2012 is Marlies in aanraking gekomen met atelier Leonardo da Vinci

Dit is een atelier met dagbesteding waar zij zich creatief kan ontwikkelen. Hier ontdekte zij ook haar schilderstalent. In 2014 nam zij het besluit om kunstenaar te worden. Het resultaat mag er zijn: 14 prachtige werken in een kleurige figuratieve bijzondere stijl. Recht uit het hart. Diep gelovend, verbeeldend, met een groot verlangen. Ook verbindt zij haar leven met de werken, op een gevoelige manier goudeerlijk. Bij de tentoonstelling is ook een boek aanwezig dat over haar werken en leven gaat. Schoonheid, gerechtigheid en waarheid staan centraal in haar schilderijen. Ze neemt je mee op een geestelijke reis en roept op om op zoek te gaan naar de schat van ongekende waarde.
 
Kerkelijk centrum De Regenboog, Bazuindreef 1, Harderwijk, vrijdag van 9 tot 12 uur tot 7 augustus. Ook op afspraak: Wiebe de Groot 0341-414086