Bezoek Zonnepark Harderwijk tijdens de open energiedag op 17 september 2022

Op zaterdag 17 september kun je in het hele land een kijkje komen nemen bij duurzame energieprojecten tijdens Open Energiedag. Ook Zonnepark Harderwijk doet mee met deze landelijke actiedag. 

Ben je benieuwd naar de wereld achter je stopcontact en thermostaat? Kom 17 september tussen 10 en 12 uur naar de eigen Harderwijkse zonnepark aan de Vuurtorenweg te Harderwijk langs de N302

Zonnepark Harderwijk
Zonnepark Harderwijk is geïnstalleerd op het dak van de carports op het overloop parkeerterrein. De unieke samenwerking tussen Energiecoöperatie Endura en gemeente Harderwijk maakte dit voorlopig grootste park van Harderwijk mogelijk. Het parkeerterrein, waar vooral bezoekers van het Dolfinarium parkeren, is overkapt met maar liefst 5854 zonpanelen. De panelen voorzien naar verwachting jaarlijks 670 huishoudens van elektriciteit.

Je wordt ontvangen op Zonnepark Harderwijk. Krijgt een korte rondleidingen over het terrein en komt meer te weten over de ontwikkeling, solar carports en technische achtergronden van dit bijzondere project. Volg de borden P8 Dolfinarium.

Lees meer over Open Energiedag en andere deelnemende projecten in Nederland.