Waterfront Harderwijk tijdens de dag van de bouw op 4 juni 2016 te bezichtigen per pendeltrein of boot

Je wordt per pendeltrein meegenomen in een rondgang door dit unieke project. Ook kan je met een boot of sloep over het water dit project bekijken.

Je kunt tijdens de dag van de bouw op 4 juni 2016 zien wat er al gerealiseerd is, maar ook wat er allemaal nog staat te gebeuren in Waterfront Harderwijk.

Met Waterfront krijgt het centrum van Harderwijk weer een gezicht aan het water. Bedrijvigheid en industrie maken plaats voor wonen, winkelen en recreëren, op en rond het water. Alle disciplines van de bouw komen in dit project bij elkaar en kunt u bekijken: Woningbouw, grond-, weg en waterbouw, land- en waterwinning, havenaanleg en bruggen die dit alles met elkaar verbindt.

Totaal komen er 1.400 woningen, waarvan er inmiddels 31 zijn gerealiseerd en op dit moment 35 in aanbouw zijn. Er is een stadsstrand en een nieuwe jachthaven gerealiseerd. Maar daarnaast staat er nog veel meer te gebeuren. Zo komen er nog diverse winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen en parkeergarages.

Komt u langs op zaterdag 4 juni?  Volg de parkeerinstructies voor auto’s en fietsen. Vervolgens kunt bij ons instappen voor de Waterfrontroute: over land en water.

Waterfront Harderwijk is een ontwikkeling van TBI-ondernemingen Synchroon en Koopmans in samenwerking met Boskalis Nederland en de gemeente Harderwijk. De medewerkers van deze organisaties zijn op 4 juni aanwezig om u met open armen te ontvangen en mee te nemen door Waterfront Harderwijk!

Dag van de bouw Wonen in Waterfront Harderwijk