Beweeg naar Toekomst Summer Event op de Parkweg in Harderwijk

Op zondag 2 juli zal een buitengewoon Summer Event plaatsvinden op Parkweg (grasveld), om kinderen/jongeren uit Harderwijk en omstreken een onvergetelijke dag vol plezier en nieuwe kansen te bieden. Het evenement vindt plaats om 12:30 en start om 13:00 tot 18:00 uur.

Dit evenement, georganiseerd door Stichting Beweeg naar Toekomst, is bedoeld om jongeren een vreugdevolle ervaring te bieden

Door middel van diverse activiteiten en een inclusieve aanpak, wil het evenement een brug slaan tussen verschillende groepen jongeren en hen samenbrengen in een feestelijke en inspirerende omgeving. Met dit evenement wordt het schooljaar op een leuke manier afgesloten en kijken ze naar het nieuwe schooljaar met het nieuwe/bestaand aanbod van de stichting.
 
Een Dag vol Plezier en Avontuur:
Het Summer Event op Parkweg belooft een dag vol plezier en avontuur te worden voor alle aanwezige jongeren. Het programma biedt een scala aan spannende activiteiten die jongeren zullen uitdagen, vermaken en inspireren. 

Onder andere een opblaasbare waterglijbaan, een opblaasbaar voetbalveld met zeepmiddel en water, bubbelbal een Slip & Slide, Kickball, Beachvolleybal/Voetvolleybal en nog veel meer zomerse activiteiten zullen voor eindeloos vermaak zorgen. Daarnaast zal er een waterbal aanwezig zijn, waarmee jongeren kunnen genieten van verfrissend spel en gezamenlijke activiteiten.
 
Inclusiviteit en Samenwerking:
Het Summer Event heeft als doel om niet alleen kwetsbare jongeren, maar ook andere jongeren te bereiken en samen te brengen. Door een inclusieve aanpak waarbij geen enkel kind buitenspel staat, wordt een omgeving gecreëerd waarin iedereen kan genieten en plezier kan hebben in aanloop naar de zomervakantie. Het evenement wordt ondersteund door landelijke partners zoals de Richard Kraijceck Foundation, de Cruyff Foundation, NJR (Nationale Jeugdraad) en Stichting Life Goals, die zich allen inzetten voor het welzijn en de kansen van jongeren.
 
Kansen en Inspiratie:
Naast het bieden van een dag vol plezier, is het Summer Event ook gericht op het creëren van nieuwe kansen en het inspireren van jongeren. Stichting Beweeg naar Toekomst zal aanwezig zijn om informatie te verstrekken over de mogelijkheden en programma's die zij bieden voor jongeren die zich willen ontwikkelen op sportief en educatief gebied. Dit geeft de jongeren de kans om nieuwe interesses te ontdekken en wellicht deel te nemen aan toekomstige programma's die hen verder kunnen helpen in hun persoonlijke groei.
 
Samenwerking met de Gemeenschap:
Het Summer Event op Parkweg zou niet mogelijk zijn zonder de steun en samenwerking van de gemeenschap. Met dank aan hulp vanuit vrijwilligers, Ga-Harderwijk en Zorgdat kan dit evenement worden gerealiseerd en kunnen jongeren een onvergetelijke dag beleven. Meld je aan via de website www.beweegnaartoekomst.nl/inschrijven en tot zondag 2 juli!

Summer Event Harderwijk