Bevries uw vet met de Body Wizard (Video)

Cryolipolyse een ingewikkeld woord. Wat houdt het in? Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren. De bevroren vetcellen worden door het eigen lichaam afgevoerd. Ik (Irene) mocht de behandeling uitproberen! 

Bij Haarstudio Capelli kun je natuurlijk terecht voor je haar bij de topstylistes maar het meest benieuwd was ik naar de behandeling met de Body Wizard. 

Ik kon me niet voorstellen hoe mijn vet bevroren zou worden en hoe deze behandeling zou moeten werken. De Body Wizard stond al klaar, een interessant apparaat met vier grote koppen. Deze koppen worden op een probleemzone naar keuze geplaatst. Ik koos voor de heupen want ook ik heb van die fijne love handles die best wel iets minder mogen. 

Voor dat de koppen daadwerkelijk hun werk konden doen moest er gemeten worden. Want natuurlijk wil je bij een vervolg afspraak je resultaat kunnen zien. Yvonne voert de behandeling uit en vertelde mij dat zij tot nu toe bij elke behandeling resultaat in centimeters heeft gemeten. 

En toen was het tijd voor de behandeling die drie kwartier duurt. Gelpads die op de zone werden gelegd beschermen je huid tegen de lage temperatuur van -6 graden. Je huid wordt helemaal vacuüm gezogen in de kop. En dit voel je even. Zeer doet het absoluut niet maar het is wel een apart tintelend gevoel. Vreemd genoeg voel je ook geen kou tegen je huid aan. Tijdens de behandeling kun je even wat voor je zelf doen: Mailtjes beantwoorden, serie kijken of een boekje lezen. Om maar een paar voorbeelden te noemen. 

De behandeling is mij erg goed bevallen. Het deed geen zeer, na de behandeling kun je weer gewoon je ding doen en vooral: Wat een fijn gevoel om te weten dat de vetcellen die bevroren zijn, afgevoerd worden en ook niet meer terug komen! Mijn resultaat? Dat is even afwachten. Het eerste resultaat is pas na twee maanden meetbaar. 

Nieuwsgierig geworden naar de behandeling? Op dinsdag 13 februari wordt er een informatie inloopavond georganiseerd bij Haarstudio Capelli in Ermelo.

Yvonne legt de behandeling met de Body Wizard uit.

 

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info