Beurs KIK voor ondernemers in de groei

Beurs KIK is voor gestarte ambitieuze ondernemers die willen groeien met hun bedrijf in kennis, of in omvang. Beurs KIK is anders. 

Experts delen aan tafel hun kennis met de bezoekers 

Beurs KIK is ontstaan vanuit het geloof dat kennis delen een vorm van acquisitie is. De tweede editie Beurs van KIK is op donderdag 5 november in het Dolfinarium.

 “Voor startende ondernemers is veel informatie beschikbaar en voor ervaren ondernemers ook. Maar de groep ertussen, die dreigt tussen de wal en het schip te raken.” Aldus Adinda Keizer en Henny Blokhuis de initiatiefnemers van Beurs KIK.  Beide dames wilden een vernieuwende en verfrissende beurs organiseren. Geen statafels met banners, maar tafels waar je kunt aanschuiven voor een echt gesprek. Het draait om de gesprekken tussen bezoekers en experts. Kennismaken, kennis delen en kennis halen.

Hoe werkt Beurs KIK?

Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers het beursboekje van Beurs KIK. Vervolgens volgt de  persoonlijke begeleiding naar de tafel van de expert die de ondernemer wil spreken. Na dit gesprek gaat de bezoeker door naar de volgende deskundige. Zodoende kan men één hele dag praten over de toekomst van het bedrijf.

Welke experts zijn aanwezig?

Tijdens Beurs KIK zijn experts aanwezig op het gebied van onder andere marketing, acquisitie en publiciteit, personeel inhuren of aannemen, pensioenen & verzekeringen, website & huisstijl,  LinkedIn, twitter, netwerken, bankzaken, presentatie van jezelf & je bedrijf, administratie & Accountancy en uiteraard de Kamer van Koophandel. Een compleet overzicht staat op www.beurskik.nl/standhouders

Organisatie

De organisatie van Beurs KIK is in handen van twee gedreven ondernemers van de Veluwe. Henny Blokhuis en Adinda Keizer maken van 1+1 een 3.  In 2015 organiseren zij de tweede editie van Beurs KIK. In 2014 ontving de beurs een ambitie-award in de categorie Innovatie. Adinda Keizer is ondernemerscoach en trainer bij Vindjeklant.nl. Zij helpt ondernemers en bedrijven bij het vinden en binden van klanten. Adinda is ook de bedenker en auteur van het Vindjeklantspel.

Henny Blokhuis van Ziezo Support organiseert zakelijke evenementen voor bedrijven. Naast Beurs KIK is zij onder andere mede organisator van TOP Barneveld (www.topbarneveld.nl)
Adinda en Henny van Beurs KIK
(Adinda Keizer en Henny Blokhuis)

Bijzonder trots zijn Adinda Keizer en Henny Blokhuis op de 45 standhouders van Beurs KIK. De beurs waar kennis delen, kennis halen en kennis maken centraal staat. ’ook de kleinschaligheid is een kracht’. Het maximum aantal bezoekers is vastgesteld op 200. Er zijn al ruim 100 kaarten ingevuld’.

Beurs KIK is op donderdag 5 november 2015 van 9.30 tot 16.00 uur in het Dolfinarium Harderwijk Meer informatie en voor het bestellen van kaarten à € 27,50 per stuk: www.beurskik.nl

Kennis groeit als je het deelt


Beurs KIK dolfinarium harderwijk