‘Betoverende’ chansons van trio Britta Maria, Maurits Fondse en Oleg Fateev in Centrum de Zin

Het door de Nederlandse muziekwereld bejubelde trio Britta Maria, Maurits Fondse en Oleg Fateev speelt en zingt op vrijdagavond 8 december in het Harderwijkse vestzaktheater Centrum de Zin.

Voor de pauze spelen en zingen ze hun liedjes van hun hooggeprezen album ‘De Omweg’
Met teksten van onder andere Ivo de Wijs, Jan Boerstoel, Flip Noorman, Jan-Simon Minkema en van henzelf. De composities zijn allemaal van de hand van Marits Fondse.

Na de pauze speelt dit trio, zoals ze al jaren met veel succes doen, ontroerende en opzwepende Franse Chansons van Brel, Aznavour, Barbara, Gainsbourg, Piaf, Montand, Zaz en Pravi.

Line up:
Britta Maria: zang en tekst
Maurits Fondse: piano en zang
Oleg Fateev: accordeons, melodica

De pers was lovend over het nieuwe album De Omweg. NRC gaf het vier sterren en schreef ‘Luisterliedjes met zuivere poëzie. Oook het Theaterparadijs deelde vier sterren uit, voor het nummer ‘Azavour mon amour’. Frits Spits was ook onder de indruk: ‘IJzersterke teksten en muzikaal van een ongekend hoog niveau’. En het Noord-Hollands Dagblad schreef: ‘Drie muzikanten van de buitencategorie zorgden voor een betoverende avond’.

Het optreden in Centrum de Zin begint vrijdagavond 8 december om 20.15 uur. Toegang vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.centrumdezin.nl (12 euro) of aan de zaal (15 euro).

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info