Bestaat jóuw manier om een hypotheek te sluiten al? (nu wel!)

Je hebt je eigen unieke verhaal. Jouw redenen om een huis te kopen, om juist dat éne huis te kopen waar het verhaal van jouw leven verder gaat. En je hypotheek voor dat huis, regel je die ook op jouw unieke manier? 

Op onze vestiging horen we elke dag weer unieke verhalen van huizenkopers

Samenwonen of scheiden, gezinsuitbreiding of leeg nest, zzp’er of inkomen uit loondienst. Financieel onderlegd of juist een wiskunde-deuk in plaats van een knobbel.

De manier waarop je je hypotheek afsluit, moet passen in jouw verhaal. Is je financiële situatie relatief eenvoudig, ben je een starter en heb je niet eerder een hypotheek gehad? Dan is het fijn als je online veel zelf kunt doen tegen een lagere prijs. Is je situatie wat complexer – ben je bijvoorbeeld ZZP’er of heb je al een woning? Dan wil je juist meer begeleiding van je hypotheekadviseur. Dat snappen we bij De Hypotheker. Dus maken we onze dienstverlening tegenwoordig helemaal op maat. Zodat ook ons advies past in jouw unieke verhaal.

Misschien regel je je hypotheekaanvraag graag grotendeels zelf online

Met ons Zelfzeker-pakket kun je zo veel mogelijk zelf doen. Je maakt online berekeningen en uploadt de documenten die nodig zijn voor je hypotheekaanvraag (zoals je werkgeversverklaring en loonstrook) in de veilige online omgeving van De Hypotheker. Binnen een werkdag belt onze adviseur om het proces met je door te nemen. En tijdens een gesprek op onze vestiging kijkt je adviseur met je mee of je de best passende keus hebt gemaakt.

Of wil je juist dat je hypotheekadviseur de zorg van je overneemt?

Dat kan natuurlijk ook! Of het nu voor je eerste of voor een volgend huis is. Met het Jazeker-pakket begeleidt een van de adviseurs van onze vestiging je precies zoals jij het prettig vindt. Je levert de documenten aan op de manier die bij jou past. Je bespreekt met hem of haar je wensen en je uitgangspunten. Jullie zien elkaar een paar keer tijdens het hele traject en je krijgt alle uitleg en advies die je nodig hebt. Heb je vragen op andere momenten dan het intakegesprek, het adviesgesprek en het sluiten van de hypotheek zelf? Dan mail of bel je ons gewoon even. 

Je kunt zelfs opschalen naar volledige ontzorging met Pluszeker.

Dat kan een uitkomst zijn als je met veel zaken rekening moet houden. Als je na je scheiding gaat verhuizen bijvoorbeeld, of als je een eigen bedrijf hebt en als zzp’er een huis wilt kopen.

Zo teken je straks de hypotheekakte na een heel persoonlijk, bij jou passend hypotheekadviestraject. Wij vinden dat het mooiste moment: het moment waarop wij als adviseurs onze bijdrage geleverd hebben, en jij verder kunt met nieuwe hoofdstukken in je leven.

Sta jij op het punt om een nieuwe fase in te gaan met een nieuw huis? Bekijk op www.hypotheker.nl de opties, of bel ons even om te kijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen bij het vinden van je hypotheek! 
 
Meer weten? Of een afspraak maken? Bel 0341-422724 tijdens kantooruren of klik hier 

Online verzekeren de Hypotheker Harderwijk

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info