Best in Best out!!!

Studio BiBo is nieuw in Harderwijk, een boutique studio waarin advies/ voedingsbegeleiding, personal training en te gekke groepslessen gegeven worden. 

Het BiBo team introduceert enthousiast een programma waarin je de start gaat maken naar een gezondere leefstijl waardoor jij trots gaat zijn op jezelf!

Je leert kritisch te kijken naar jezelf en de patronen die je zal moeten doorbreken te herkennen en daar wat mee te doen. Belangrijker nog is de vraag hoe blijf ik gemotiveerd en wat doe ik bij een terugval. Afvallen in een korte tijd als je een doel voor ogen hebt is niet moeilijk, maar een goede mindset, om na de periode waarin jij je doelstelling hebt behaald vol te houden, dat is een heel ander ding.

Het team biedt een programma aan waarin je de eerste 4 maanden richting jouw nieuwe levenstijl intensief begeleid gaat worden.

Het Best in Best out programma! Tijdens deze 4 maanden gaan we aan de slag met jouw mindset. Samen met een erkende gediplomeerde gewichtsconsulent (of eventueel een diëtiste bij een doorverwijzing) en een personal trainer, sta jij sterk en gaan je de uitdaging aan om er wat moois van te maken.

Het tarief is een mooi all-in tarief waarin je begeleid wordt naar je streefgewicht, minimaal 2x per week gaat sporten, personal training en alle handvaten krijgt om na de 4 maanden deze levensstijl te blijven toepassen. Overigens is de gewichtsconsulent ook gespecialiseerd in kinderen en biedt de studio hele leuke work-outs voor hen! In aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de zorgverzekeraars? Dit is mogelijk en vergeet dit niet te checken.

Uiteraard kan je na de 4 maanden nog steeds gecoacht worden, bijvoorbeeld in een kleine groep (small group & coaching) maar ook middels een op maat gemaakt programma voor jou.

Meer info : www.studiobibo.nl, www.overetenenzo.nl

Studio BiBo Harderwijk