Besparen door je huis duurzaam te maken

Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Ongeveer tweederde van de ondervraagden let op duurzaamheid bij de aankoop van een woning. Veel mensen weten echter nog niet hoe ze verduurzaming kunnen financieren. Wij vertellen er graag meer over.

Natuurlijk kun je je spaargeld gebruiken om je woning duurzamer te maken. Een goede investering, want je ziet je energierekening al snel dalen. Ook stijgt je woning in waarde.

Heb je onvoldoende eigen middelen? Ook dan zijn er mogelijkheden. Heb je al aan de onderstaande mogelijkheden  gedacht? Weet je eigenlijk niet zo goed wat je in jouw woning precies zou kunnen doen om te verduurzamen? De Hypotheker heeft in samenwerking met HomeQgo een online scan beschikbaar gesteld. Je beantwoordt een aantal vragen over jouw woning en dan weet je in een paar minuten wat jouw mogelijkheden zijn. Je krijgt in beeld hoe je in jouw huis kan verduurzamen, maar ook wat dan jouw besparing kan worden.

En wil je graag verduurzamen, maar kan je dat niet betalen uit spaargeld? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor om te kijken naar de financieringsmogelijkheid die het beste bij jou en jouw situatie past.

Klik hier voor de online scan! 

Meer weten? Of een afspraak maken? Bel 0341-422724 tijdens kantooruren of klik hier.

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info