​Ben/ken jij een lokale ondernemer uit Harderwijk en Hierden? Aarzel niet om contact op te nemen, wij kunnen jou helpen!

We moeten er toch echt aan geloven: we gaan voor vijf weken in een lockdown. Als onderdeel van de lockdown zijn onder andere alle niet-essentiële winkels, sportscholen en sauna's gesloten. 

Wij willen alle lokale ondernemers uit Harderwijk en Hierden steunen en bieden daarom tijdelijk advertentiemogelijkheden (tot 19 januari 2021) aan op Harderwijkse Zaken tegen een hele kleine vergoeding.

Wat is het idee?
Wij gaan één of meerdere keren per week - afhankelijk van het aantal aanmeldingen - aanbiedingen, producten, etc., onder de aandacht brengen op ons platform. In het bericht plaatsen wij een link naar de website van de lokale ondernemer. Mocht de ondernemer geen website hebben plaatsen we andere contactgegevens.

Voor bedrijven is het nu een moeilijke en lastige tijd
Vooral voor de lokale ondernemer is het lastig om tegen de grotere online webshops te concurreren. Harderwijkse Zaken brengt een breed lokaal en regionaal nieuwsaanbod, maar biedt ook ondernemers, stichtingen en verenigingen een platform aan om hun content of promotie video zo breed mogelijk uit te zetten. Wees creatief en laat advertentie/actie van jouw bedrijf/winkel verspreiden via ons platform.

Harderwijkse Zaken heeft allerlei trendsettende campagne methodes bedacht de afgelopen jaren. Wij helpen je graag hierbij. Je kunt je klanten via ons platform en social media kanalen goed op de hoogte houden en gericht de doelgroep bereiken. Het is juist nu van belang om met jouw bedrijf online zichtbaar te zijn!

Hoe doe ik mee?
Ben of ken jij een lokale ondernemer die graag zijn advertentie/actie online wil publiceren? Stuur dan jouw contactgegevens naar [email protected]. Wij zorgen ervoor dat er contact met je wordt opgenomen.

Donkerstraat Harderwijk
Markt Harderwijk
Oude stadhuis Harderwijk